Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacaktı i doser kullanmaya başladım yaptığım araştırmalara göre IQ,yaratıcılık ve dikkati artırıyormuş ne kadar doğru birde bunun zararı varmı diye soracaktım
Valla ben Quickhappy , gates of hades vs vs çok kullandım Idoser.
Quickhappy çok kısa süreli mutluluk veriyor.Gates of Hades ise ölüm hissi veriyor boşluktan düşüyor gibi oluyorsun sanki ruhun bedeninden çekiliyor.Sonlara doğru acı çekiyorsun gerçekten acı ama boynuna kramp falan giriyor sonra göğsünden itibaren vücuduna sıcaklık yayılıyor sanki yukarı doğru çekiliyorsun.Sonra ani sarsılmalar oluyor ve son buluyor.En azından bende böyle.
Yan etkileri çok sık kullanımda var diye duymuştum.Ayrıca dozlar arası Reset diye bir doz var onu kullanman gerekiyor.Yoksa işe yaramıyor diğer dozlar.
Çok sık kullanmadığın sürece sıkıntı yok sanırım.Ben kafama eserse haftada 1 kere yapıyorum.Bazen yapmadığım da oluyor.
Gates of Hades'i geceleri yaparsan daha güzel olur söyleyeyim.Doz bittikten sonra gözlerini açınca da etraf karanlık oluyor ya bi ürperme geliyor
Yanlız ilk başta Gates of Hades ile başlama çok ağır gelir.Ben ilk IDoser başladığımda bi gates of hades yapmıştım halüsinasyon görmeye başlıyorsun.Kötü yani.