Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
45.000 tl hocamSavcılığa bildirebilirsin ama 45tl için uğraşmaya değermi bilmiyorum
45.000 tl ise o zaman kesinlikle savcıliga bildirin45.000 tl dolandırıldım ibanından kişisel bilgilerini bulacak kimse varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Açıklama yazılmadı ama elimde telefon için attığım watsap mesajları var45 bin tl atarken açıklamaya ne yazıldı?
Şikayetçi olacam zaten ibanından da kişisel bilgilerini ulaşmak istiyorumYasa dışı yöntemlere başvurmayı düşünmeyin. Mutlaka şikayetçi olun.
açıklama yoksa direk savcılık başka yolla olmaz. umarım ssler eksiksizdirAçıklama yazılmadı ama elimde telefon için attığım watsap mesajları var
Bildirecem inşallah45.000 tl ise o zaman kesinlikle savcıliga bildirin
Eksiksiz hepsiaçıklama yoksa direk savcılık başka yolla olmaz. umarım ssler eksiksizdir
Reis direkt savcılığa git yasa dışı yola bulaşmaMerhaba arkadaşlar. Ben dün 45 tl dolandırıldım Facebook’tan bir telefon aldım parayı attım adam telefonunu kapatı. İnanı var elimde acaba ibanından tc kimlik doğum tarihi vs. Bilgilere ulaşabilecek bir babayiğit varmı bana yardımcı olsun
oncelikle 45 tl dolandirildin diye birinin kisisel bilgilerini bulmak istemen cok dogru bir dusunce degilMerhaba arkadaşlar. Ben dün 45 tl dolandırıldım Facebook’tan bir telefon aldım parayı attım adam telefonunu kapatı. İnanı var elimde acaba ibanından tc kimlik doğum tarihi vs. Bilgilere ulaşabilecek bir babayiğit varmı bana yardımcı olsun
Polise verebilirsin bence ama 45 tl ye uğraşmaMerhaba arkadaşlar. Ben dün 45 tl dolandırıldım Facebook’tan bir telefon aldım parayı attım adam telefonunu kapatı. İnanı var elimde acaba ibanından tc kimlik doğum tarihi vs. Bilgilere ulaşabilecek bir babayiğit varmı bana yardımcı olsun