merhaba arkadaşlar..aklıma şöyle birşey geldi.. pc ye sesli hükmetme.. bu amaçla mesela şu anda burda yazdıklarımı pc ye sesli şekılde soyledıgımızde yapsa.. bu ne kadar mümkün ?
bır program varsayalım..
1-)normal türkçe söyleme ve yazdırma
A-)örn:chat.. diyelım
2-)yazılım dili
A-)örn:vb6.. B-)C++
AÇIKLAMASI..
1-) şu anda burda yazdıklarımı biz söylicez program yazcak..
2-)yazılım program yazmak isteyenler komutları söyledıkce program yazacak..
! böylelıkle işin zor kısmı kolay yapılmış olacak..
bu şekılde;
1-mesela bır program yazılımı 6 ay ie ( bu konuda tahmını fıkrım bıle yok ) bu süre çok kısa zamana düşmez mi ?
2-böyle bır programla daha kısa sürede daha fazla yol alınmaz mı ?
-----örnek; 5 km yolu yürüyerek gitmek 2 saat ise araç ile 25 dk.. ben bu aracı düşünüyorum işte----
belkı bu yazdıklarım mantıksal olarak sızlere çok sacma gelebılır.. henüz bu konularda pek bılgım yok.. sadece dün bu geldı aklıma ve sızlerle paylasmak ıstedım..
hayal gücünü kullanmadan.. düşünmeden olmuyor.. tabıkı iş buraya kadar sınırlı değil.. icraata gecmek lazım.. bunun ıcınde calısmak lazım..kımse benı hor görmesın..karşınızdakı dunyanın en zekı ınsanı da olsa en beyınsızı de olsa lütfen onun fıkırlerıne saygılı olun..
bır program varsayalım..
1-)normal türkçe söyleme ve yazdırma
A-)örn:chat.. diyelım
2-)yazılım dili
A-)örn:vb6.. B-)C++
AÇIKLAMASI..
1-) şu anda burda yazdıklarımı biz söylicez program yazcak..
2-)yazılım program yazmak isteyenler komutları söyledıkce program yazacak..
! böylelıkle işin zor kısmı kolay yapılmış olacak..
bu şekılde;
1-mesela bır program yazılımı 6 ay ie ( bu konuda tahmını fıkrım bıle yok ) bu süre çok kısa zamana düşmez mi ?
2-böyle bır programla daha kısa sürede daha fazla yol alınmaz mı ?
-----örnek; 5 km yolu yürüyerek gitmek 2 saat ise araç ile 25 dk.. ben bu aracı düşünüyorum işte----
belkı bu yazdıklarım mantıksal olarak sızlere çok sacma gelebılır.. henüz bu konularda pek bılgım yok.. sadece dün bu geldı aklıma ve sızlerle paylasmak ıstedım..
hayal gücünü kullanmadan.. düşünmeden olmuyor.. tabıkı iş buraya kadar sınırlı değil.. icraata gecmek lazım.. bunun ıcınde calısmak lazım..kımse benı hor görmesın..karşınızdakı dunyanın en zekı ınsanı da olsa en beyınsızı de olsa lütfen onun fıkırlerıne saygılı olun..