İdam Mahkumu Üzerinde Garip Deney

puriya

Kıdemli Üye
7 May 2007
3,413
0
Microsoft TR
İdam mahkumu olan bir adam üzerinde bilimadamları bir deney yapmaya karar verirler. Mahkuma onu neşter ile bileklerini keserek öldüreceklerini söylerler. Adama bir kaç gün süre verip ölüm şeklini benimsemesini sağlarlar. İdam anı gelip çatınca adamı bir sedyeye yatırıp gözlerini ve kollarını bağlarlar. Adama son duasını yapması için biraz süre verirler. Mahkum hazır olduğunu söyleyince bileklerini plastik neşterlerle kesermiş gibi yaparlar. Bu esnada da bir yeni kesilmiş bir koyundan alınmış sıcak kanı mahkumun bileklerine akıtmaya başlarlar. Bu olaylar sonucunda mahkum bir süre titreyerek ve bağırarak can verir.
 

aslnsrht

Katılımcı Üye
5 Kas 2011
256
0
böyle şeyleri okurken ağlamıyorum falan ama gözlerim biraz yorgunluktan birazda bundan kaynaklı hafif yaşarıyor :D
 

duman9511

Yeni üye
20 Ocak 2012
13
0
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████ ░░███████░░░░░░░░░░███▒▒▒▒▒▒▒▒███ ░░█▒▒▒▒▒▒█░░░░░░░███▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒███ ░░░█▒▒▒▒▒▒█░░░░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░░░░█▒▒▒▒▒█░░░██▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒███ ░░░░░█▒▒▒█░░░█▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒██ ░░░█████████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒██ ██▒▒▒███████████▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒▒▒▒██▒▒▒▒▒██ █▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒████████▒▒▒▒▒▒▒██ ██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░█▒▒▒███████████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ░██▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ░░████████████░░░█████████████████
 

asi1iyim

Yeni üye
28 Ocak 2012
16
0
istanbul
İYİ BİR PİSKOLOJI OYUNU EVET BENİMDE BİR ANIM VAR BİR KAMERA SAKASINDA Bİ ARKADASIMIZA OYUN OYNADIK ORDA SAÇ DÖKÜLMESİNİ ENGELLEYEN BİR ÜRÜN SÜRECEĞİMİZİ VE GİZLİ KAMERLARLA Bİ PİSKOLJI OYUNUNU OYNAMAYA BASLADIK İŞİN SONUNDA RASİM BENİ KURTAR BEN NE OLUCAM DEMEYE BASLAMISDI ÜZÜLMÜŞDÜM ASLINDA AMA SONUCDA DENEMEMİZ LAZIMDI :)İZLEMEK İSTEYEN ARKADASLAR berber rasim videosunu izle - Komedi - Mynet - Video LİNKİ EKLEDİM AMA İNSALAH Bİ SORUN OLMUYACAKDIR ?
 

ecem1689

Yeni üye
17 Tem 2009
30
0
Bir kitapta okumuştum ve tamamen gercek bir olaymış
Adamın biri trenile yolculuk yaparken kompartmanın kapısı kitlenir ve adam kendini donarak oleceğine inandırır ve son anlarını kalemem alır ellerim uyusuyor parmaklarımı hisstmemeye başladım üşüyorum gibilerinden yazar ve yazı titrek bir şekilde son bulur adam olmüştür ve grewliler adamı bulduklarında donarak öldüğünün görürler fakat kompartmanın ısısı 18 derecedir insan beğninin inandıktan sonra neleri yapabileceğine bir kanıt.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.