ıdoser hk

Poux

Üye
23 Mar 2018
57
0
Texas
bazıları zararlıdır beynın dusunmesını zayıflatır felan dıyorlar sızce zararlımı yada yan etkısı cıdden varmıdır tecrube sahıplerı yazarsa sevınırım
 

R4V3N

Adanmış Üye
3 Tem 2016
6,250
38
26
Kocaeli
Az önce başka bir arkadaşa da yazdım, sana da yazayım:

I-Doser tam bir saçmalıktır. İnanan varsa üzülüyorum. Lisede denedim, hiçbir olayı yok. Hatta denilen her şeyi uyguladım. Güzel ve kaliteli bir kulaklık ile, karanlık bir ortamda, rahatsız edilmeden dinledim. Hatta hafif ile ağır arasında dinlenme dozu da var onu da dinlemiştim. Hiçbir işe yaramıyor cidden. Boş zaman kaybı bence.
 

Ariss

Kıdemli Üye
8 Mar 2016
4,583
114
uzay
Hatırladığım kadarıyla bazı hastaların dinlemesi tehlikeliydi fakat hatırlayamadım, daha öncenden denedim bazıları çok kısa süre için işe yaramıştı bazıları etki etmedi.
 
Son düzenleme:

Wesley01

Uzman üye
16 Ocak 2016
1,907
0
'774852'
1/2 yıl önce aşırı kafaya takmıştim ama hiç başaramadım.Tum dozlar vardı ve ilk olarak quick Happy den başlaması tavsiye ediliyor.Takvimi var uyarsaniz belki başarılı olursunuz.Son olarak da çok üst üste dinlemedigin sürece hiç bir sorun yok,beynimizin frekanslara tepki vermesi son derece normal :)
 

gharmori

Uzman üye
6 Kas 2011
1,950
1
Andromeda G.
Ben idoser uzmanıyım dozları hayalgücünüzle birleştireceksiniz yoksa bi işe yaramaz dozları açıklamasıyla yazıyor böylece placebo olsun quic happy ile başlatırlar çünkü sizi güldürecek mutlu edecek vs. Diye beyninize yerleşip siz dinlerken bunun bahanesi olarak kendi kendinize zaten gülesiniz gelir sizde dozun etkisi sanarsınız ben ilk olarak first love ile başladım ondan sonra gates of hades vs. Denedim açıklamayı okuyup dozu öyle dinledim sadece hayalgücünüzü canlandırıyor bende hoş bir etki yarattı ama siz bunu dinleyince kafam güzel olcak alkol dinliyim diyip dinlerseniz bi ise yaramaz premium dozlar haricinde dinlemeyin uyuşturucu dozlarıda saçmalık size tavsiyem gates of hades,hand of god,first love,rave dinlemenizdir ardından unofficial dozlara geçin ve unofficial death dinleyin ve son dinleyeceğiniz şey unofficial worst thing dinlemek olsun,ondan sonra daha doz dinleyemezsiniz zaten...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.