İlk Logo Çalışmam Görüşlerinizi Almak İstedim
Herkese İyi Forumlar
Herkese İyi Forumlar
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saoluneline sağlık güzel olmuş
saolun yeni başladığım için pek fazla bir bilgim yok ilerde gelişicez inşallahEllerine sağlık ilk çalışmana göre gayet güzel kontrast ekleseydin biraz daha güzel durabilirdi başarılarının devamlılığını dilerim.![]()
Yardıma ihtiyacın olursa telegramdan iletişime geçebilirsin nick ile aynısaolun yeni başladığım için pek fazla bir bilgim yok ilerde gelişicez inşallah
tamamdır saolun tekrardanYardıma ihtiyacın olursa telegramdan iletişime geçebilirsin nick ile aynı![]()
Çok tatlı olmuş.İlk Logo Çalışmam Görüşlerinizi Almak İstedim
Herkese İyi Forumlar
![]()
Ellerinize saglik. Guzel olmusİlk Logo Çalışmam Görüşlerinizi Almak İstedim
Herkese İyi Forumlar
![]()
saolunÇok tatlı olmuş.
saolunEllerinize saglik. Guzel olmus
saolun ikinci çalışmamda inşallah geliştiricem biraz daha kendimiEline sağlık, ayrıca ilk çalışman ise ayrı bi' güzel.
Güzel olmuş fakat biraz garip geliyor. Grafiker olmadığım için anlamıyorum ama tam oturmayan bir şeyler var gibi.İlk Logo Çalışmam Görüşlerinizi Almak İstedim
Herkese İyi Forumlar
![]()
orta kısmı biraz boş kaldı başka bi anka kuşu eklicektim istediğimi bulamayınca bunu ekledimGüzel olmuş fakat biraz garip geliyor. Grafiker olmadığım için anlamıyorum ama tam oturmayan bir şeyler var gibi.
saolunEline sağlık, geliştirilebilir.
Valla cok sevdim benim boyle logom olsa kulanirimİlk Logo Çalışmam Görüşlerinizi Almak İstedim
Herkese İyi Forumlar
![]()
saolun kendimi yavaş yavaş geliştiriyorumLogo çalışması özgün olmadığı sürece bir işe yaramaz. İlk olduğu için ağır eleştiri yapmayacağım fakat görselleri üst üste birleştirip logo yaptım demeyin. Kendiniz her zaman daha iyisini yapabilirsiniz.
saolunÇok güzel olmuş ellerine sağlık...
Başarılarının devamını dilerim...
-![]()
saolasın ibo cansınValla cok sevdim benim boyle logom olsa kulanirim
İlk çalışmaya göre güzel olmuş kardeşimİlk Logo Çalışmam Görüşlerinizi Almak İstedim
Herkese İyi Forumlar
![]()
saolunİlk çalışmaya göre güzel olmuş kardeşim