Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir sürü programlama dili bilip bunları uzun süre kullanan kişiler bile c#'ı öneriyor.
Benim bir sürü tecrübem var, ve ben C#'ı önermiyorum.
Onun yerine iş imkanı daha fazla olan C++ iyi bir seçim olabilir.
türkiyede c++ iş imkanı mı o kadar c++ bilen kimse varmı merak ediyorum.
Ona bakarsan Türkiye'de iş imkanı bile çok az..
Binlerce üniversite mezunları bakkalda çıraklık yapıyorlar, yorumum Türkiye için değil.
tamam sana katılıyorum yurt dışında kısmına ancak c++ yavaş yavaş revaçtan düşüyor belli bir kesim (Driver developer,embeded system) dışında pek kullanılmıyor object c ve c nin kullanım yüzdesi çok daha fazla hatta pythonun bile daha fazla
Elbette, fakat arkadaş kolay bir dil de istemiş.
Şimdi C mi daha kolay C++ mı?
Python demememin sebebi ise, forumdaki "Python hatası", "Python hk. yardım lütfen" gibi başlıkların açılmasından sıkılmış olmam.
Öncelik ile internette video izleyerek programlama dili öğrenmen çok zor paran var ise yeniden başlayanlar için c ve ya istediğin programlama dili kitabını alacaksın eğer paran yok ise internetten pdf dosya formatında kitaplar indirebilirsin.Herzaman okuyarak öğren.
Merhaba bence ilk olarak Dev C++'den başlamalısın![]()
yeni başyan birinin kitaptan öğrenmesi zor olacaktır.
Bu sadece benim için geçerli de olabilir ama bence videodan izleyerek öğrenilen dil unutulmaya mahkum dildir. Şahsen açıklayıcı bir kitaptan okuyunca daha iyi oturuyor bilgiler gibi hissediyorum