[ILK] YTMonster Video Bloklama

jaxensxc

Üye
20 Ağu 2017
100
0
Evet bildiğiniz üzere Youtube'de bot abone beğeni izlenme atmak için YTMonster sitesi kullanılıyor, (Siteyi anlatmayacam çok örnek var onlara bakın) kredi kazanmak için YTMonster'in otomatik video izleme clienti kullanılıyor ve bu hem bilgisayarı donduruyor hem internetten yiyor bunu çözmek için çok basit bir bugtan faydalandım her youtube.com sitesi açıldığında google.com a yönlendiriyor böylece hem donmuyor hem arkada gereksiz ses yapmıyor hemde internetten yemiyor ve bu saniye bittikten sonra siteyi geri yeniliyor ve tekrarlanıyor, neyse anlatıma geçiyim çok basit zaten.

Şimdi ilk olarak Chrome tarayıcıyımıza tampermonkey uzantımızı indiriyoruz, farklı tarayıcılar için userscript eklentileri var (GreaseMonkey gibi)
Tampermonkey: https://goo.gl/cVPbS4
1g9Zm1.png


Daha sonra scriptimizi Tampermonkey uzantımıza kurucaz
OLWz20.png

G0q4ny.png


Verdiğim linkteki siteye gidip Bu scripti kur butonuna tıklayın ve çıkar sayfadan install butonuna tıklayın.
Site: https://goo.gl/Tb2L8n

Evet artık istediğiniz gibi bot kasabilirsiniz.

*Kapatmak için tarayıcının sağ üst köşesindeki eklentinin simgesine tıklayın oradan YT MonsterVideo Block scriptini kapatıp açabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.