İllumineti en içten ayrıntılı gel oku bilgilen!

PhonnyStyla

Yeni üye
7 Ağu 2011
17
0
LosAngels
Arkadaşlar az sonra anlatacağım şeyler tüm dünyayı çok yakından ilgilendiren şeyler. Gözünüze uzun gelebilir ama gerçekten öğrenmeniz, farkına varmanız gereken şeyler. Bu yüzden lütfen okuyun. Uzun zamandır bu ismi duyuyordum ama ancak dün gece tanışabildim bilgi ve kaynaklarla. Her okuduğuna, her gördüğüne inanan cahiller gibi olmak istemediğimden 4 saat boyunca taraflı-tarafsız her yeri resmen hatmettim ve şimdi sizlerle paylaşıyorum.



Uploaded with ImageShack.us

Yukarıdaki yaratığın ismi Baphomet. Üstü kadın, altı erkek olan iblis. Satanizmde cinsellik büyük bir ibadet şeklidir. Dolayısıyla bu iblis cinselliği simgeliyor. Ve Hristiyanlıkta Lucifer/Şeytan(Işığı Getiren Melek) bir melek olarak geçer. Bu melek, Tanrıya isyan edip diğer meleklerin bir kısmını da ayaklandırmış ve bu yüzden Cennetten yeryüzüe sürülmüştür. Meleklerin de cinsiyeti yoktur. Ne erkek ne kadındır. Bu yüzden şeytan taparlar tarafından ne erkek ne kadın olarak gösterilmiştir.

Bu sistemin adı Illuminati. Sistem, dünyayı ele geçirmiş durumda. ÖZELLİKE MÜZİK PİYASASI, inanamayacağınız şarkıcılar bilinçli-bilinçsiz olarak bu sisteme hizmet etmekte. Dünyayı yöneten büyük para babaları, misyonerler vs. istedikleri kişileri çıkarıp, istedikleri kişileri indiriyorlar. Sistemin Masonlarla da bağlantısı var. Kendilerine karşı çıkan herkesi ya ortadan kaldırıyorlar, ya da sindiriyorlar. Micheal Jackson ve Tupac Shakur'un bu yüzden öldüğü %90 doğru.



Bu paylaşımımda sadece müziğe deyineceğim çünkü siyasete karışmak sayfa için tehlikeli olabilir. Illuminati başlığı altındaki müzisyenler, şeytani bir sistemin kuklası durumunda çünkü dünyayı yönetenlerin istediklerini yapmazlarsa popüler olmaya devam edemez veya ortadan kaldırılırlar.

Bu sistem herkesi Mason ve Yahudi bir "köle" yapmak istiyor, kendilerini sevdirebilmek için de toplumun beğendiği en popüler müzisyenleri seçiyorlar. Dünyayı yöneten kapalı bir örgüt gibi aslında, sadece varolduğunu bilebiliyoruz.

Şimdi dünyayı ele geçirmeye çalışan sistemdeki ünlüleri merak mı ediyorsunuz?
Başlayalım o zaman.




1. LADY GAGA
Lady Gaga da fazlasıyla pompalanan popüler "şeytanlar" arasında. Konserleri ve resimleri anlayabilenler için gizli mesajlarla dolu.

Bu sisteme hizmet ettiğini "resmen" gözümüze sokuyor.

Bir röportajında "Gücünüzü nereden alıyorsunuz?" sorusuna "Ailem ve arkadaşlarım" diye cevap verirken saçını düzeltir gibi yapmış, bir gözünü kapamıştı. (Yani ailem ve arkadaşlarım sözde, aslında tek gözü işaret etmeye çalışıyor)


Sol bölmede birkaç resim var ama araştırırsanız Lady Gaga'nın bu şekilde daha bir sürü fotoğrafı olduğunu göreceksiniz.

Şapkasına taktığı boynuzlar, özellikle yaptığı tek göz pozları, kıyafetleri vs. hep bu yüzden.

Little Monster diyerek milyonları peşinden sürüklüyor. Zaten amaç da kendini sevdirmek, ağına düşürmek.

2. TARKAN
Maalesef. Tarkan'ın son 3-4 albümü fiyaskoydu.

Nasıl yeniden şöhret olabilirdi?

Ancak yeni stiliyle o da nasıl kullanıldığını açığa vurmuş oldu.

Masonlar, bu sistemin yaratıcıları vs. Türkiye'de halkın uyandığını görünce popüler birini seçmek durumundaydı ve bu Tarkan oldu.




Uploaded with ImageShack.us

Tek gözlü yeni Tarkan imajı.



Çünkü aynı zamanda sevilen biriydi, hayranlarını yanına çekebilirdi.

Bundan sonra pompalanmaya devam edecektir çünkü o da artık tek gözlü bir şeytan.
(Keşfedebilene şarkı sözleri mesaj dolu)


3. JAY-Z
Üçgeni ve içerisindeki tek gözü simgeleyen müzisyenlerden sadece bir tanesi. (Resimleri yanda aşağı indikçe görebilirsiniz- altta adresi vereceğim.)

4. CHRISTINA AGUILERA
Christina Aguilera'nın Bionic şarkısını dinleyin.

Sözlerinde hayal gücümüzü, konsantrasyonumuzu yok ederek bizi bir nevi birer robota dönüştürmek istiyor.

Adını haykırıyor zihninin içine işlesin diye bir de harf harf söylüyor, sonra Say! diye bağırarak seni koşullandırıyor.

Albüm kapağına baktığımızda da Christina'nın yarısı bionic ya da robotik.

Bu da çok fazla kullanılan bir imge. (Bu kısımdaki kaynaklar başka bir siteden alıntıdır)

5. BRITNEY SPEARS VE JUSTIN TIMBERLAKE - WALT DISNEY

Walt Disney 33. dereceden bir masondu.


Walt Disney resmindeki yazıyı dikkatle inceleyin.
W, i ve Y'ye gizlenmiş 6 rakamları var. Elyazısı gibi gözüken bu kıvrımlar (W'nun kıvrımına dikkatle bakarsanız 6 rakamını oluşturduğunu görürsünüz, aynı şekilde i ve y'nin uzatılışına (kıvrımına) bakın bunlar da 6 rakamını oluşturur) 666 rakamını meydana getirir.

666 rakamı onlar için şeytanın geleceği günü ifade etmektedir. (Farkedemediyseniz sol bölmedeki resimlerde bulabilirsiniz)

Bu düşünce tarzından yetişen Britney Spears, Christina Aguilera ve Justin Timberlake'in masum olduğunu da pek söyleyemeyiz.


Üçünün de (Christina'yı yukardan okuyabilirsiniz) çeşitli mason derneklerine yardım yaptıkları söyleniyor ve bazı kıyafetlerinde çeşitli mesajlar saklıyorlar. (Buradaki ilham kaynakları da başka bir siteye aittir)


6. MADONNA
Müzik aleminin en ünlülerinden birisi Madonna da bu sistemin içerisinde.




Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Madonna ve arkasındaki piramit ve üçgen tepesi.

Ve daha Beyonce, Rihanna, Hayley Williams, Taylor Swift, Katy Perry, Paris Hilton, Maroon 5, Shakira gibi nota sığdıramadığım bir çok ünlü var...


PEKİ YA KARŞI ÇIKANLAR?


Eminem, Tupac, Micheal Jackson, Bob Marley gibi ünlüler bu sistemin farkındaydılar ve önüne geçmek için savaş verdiler.


Eminem dışında hepsi öldü.


Tesadüfi (!) rakamlarla. 25 yaşında, 25 Aralık'ta vs. Özellikle Micheal Jackson'ın They Don't Really Care About Us adlı "yasaklanan" videosunu izlediğinizde farkına varırsınız.

TEK GÖZ sembolü içeren bir duvarın önünde şarkının "Beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar" dizelerini söyler Micheal Jackson.

Daha sonra yeniden duvarın önünde "Ama asla beni ele geçiremeyecekler." demiştir.
(şarkı sözlerinin bu tek gözlü duvarın önüne denk gelmesi imkansız.)

Çünkü Micheal Jackson, dünyayı kendine "sevgiyle" bağlamış bir efsaneydi.


Taciz vs. gibi komplolara maruz kaldı hem de hiçbir kanıt olmadan çünkü o bu sistemde değildi. Bir yerde ayağının takılıp düşmesi gerekiyordu ve şöhreti giderek darbe yedi.

Bu sistem istemediği herkesi yutuyor.

Eminem de ilk şöhret olmaya başladığı yıllarda bu illetin içerisindeydi ancak son albümünde ve baba olduktan sonra çok değişti. Recovery'deki (son albümünün adı) şarkıların sözlerine bakarsanız bunu anlayabilirsiniz. Ayrıca Rihanna ile yaptığı düet de, Rihanna hayranlarını kendi tarafına çekmek amaçlıydı çünkü Eminem bu sisteme karşı çıkmaya başlayınca medya vb. basın organları tarafından sindirilmeye başlandı. Ve eğer susmazsa, bu şekilde sesini duyurmaya devam ederse sonu maalesef Micheal Jackson gibi olacak.

Göreceksiniz. Çünkü sistem dediğim gibi istemediği herkesi yutuyor.

Lady Gaga'ya ödül verdiği sıradaki korku dolu bakışlarını kıyafetinin çirkinliğinden dolayı mı sanıyorsunuz? Tabii ki hayır.

O kıyafetteki mesajdan dolayı dehşete düşmüştü ki son zamanlarda tehdit aldığı söyleniyor. Son resimlerinde teni çok soluk ve gözleri hep çok açık, huzursuz görünüyor. (uyku ve depresyon hapları almaktadır)


NOT - NOT - NOT - NOT - NOT - NOT - NOT - NOT - NOT:



Arkadaşlar ben yetişsin diye gerçekten "çok kısa" anlattım. Yeterli gelmeyebilir. Lütfen bu İlluminati illetini siz de araştırın ve okuyun. Özellikle İngilizcesi iyi olanlar zaten olayın içine gireceklerdir. Şimdi komik ve inandırıcı gelmiyor olabilir ama bu gerçekten böyle. Facebook'da bunla alakalı Türk grupları da var. (Deşifre vb. gibi) Lütfen araştırın arkadaşlar, önemli bir mesele çünkü.

Sevgilerimle.

....
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Chaias

Üye
9 Ağu 2011
120
0
Antalya
Teşekkürler. Konunun önemini kavrayamadım açıkcası bunlar bi nevi mafya gibi hareket ediyorlar sadece olayı dinle birleştirmişler sonuç olarak herkesi kendilerine bağlamaya çalışıyorlar.
 

hawkshaw

Katılımcı Üye
8 Eyl 2008
301
0
İstanbul
emeğe sağlık bu adamlar çok tehlikeli elleri her yere ulaşıyor Türkiye de musıc ve film sektöründe dahası da tv kanalında dizilerde - özellikle cocuk dizilerinde - insanıımızı beynine girmeye çalışıyorlar
Allah'ım bizi korusun onları yerle bir etme fırsatı versin inşallah
 

gangstazz

Üye
4 Tem 2009
78
0
Kocaeli
Valla beyler bende 3 4 sene bu işlere çok düştüm ama bataklık gibi daha da içine çekiyo en son kafayı sıyırırsınız he adamlar bişeylerin peşinde ama bunların sır dediği şeyleri bilen birçok da Allah dostu diye anılan adamlar da var kısacası bu konular bizi aşar ama detaylı bilgi isterseniz bilgimin yettiğince bişeyler paylaşırım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.