Beyler ben Yurt dışı telefon aldım imei nasıl atılır bilen varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Bu işlem yasa dışıdır" Öncelikle bunu bi belirtiğim kendin imei atmak istiyorsan imei atma programlarını bulman lazım oda baya zor velevki buldun diyelim herhangi bir yanlışda telefonuda çöp edebilirsin.Beyler ben Yurt dışı telefon aldım imei nasıl atılır bilen varmı?
Atanlar kaçak atıyor yasadışı bulman zor ve tekrar belirteyim YASA DIŞIBeyler ben Yurt dışı telefon aldım imei nasıl atılır bilen varmı?
"Bu işlem yasa dışıdır" Öncelikle bunu bi belirtiğim kendin imei atmak istiyorsan imei atma programlarını bulman lazım oda baya zor velevki buldun diyelim herhangi bir yanlışda telefonuda çöp edebilirsin.Beyler ben Yurt dışı telefon aldım imei nasıl atılır bilen varmı?
Ya abicim uğraşma böyle işlerle yap e-devletten kaydını çok sıkıntılı ve hocamın dediği gibi YASADIŞI işler bunlar.Beyler ben Yurt dışı telefon aldım imei nasıl atılır bilen varmı?
Eyvallah Cansın teo"Bu işlem yasa dışıdır" Öncelikle bunu bi belirtiğim kendin imei atmak istiyorsan imei atma programlarını bulman lazım oda baya zor velevki buldun diyelim herhangi bir yanlışda telefonuda çöp edebilirsin.
O yüzden en mantıklısı telefoncuda yaptırman.