Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet index boyutu büyüktür belki ama en büyük ihtimal kodları silmesi,index degistrirken galiba kod flan silmsdn ondandir
Sanırım nasıl index attığına bağlı yönetimden girip kodlarla oynama vs.arkadaşlar bi site hack liyorum indexi bastıktan sonra site çökyor sebebi ne olabilir?
index yerindeki kodları kendi indeximle değiştiriyorum sayfayı yeniliyorum site çöküyorSanırım nasıl index attığına bağlı yönetimden girip kodlarla oynama vs.
Onun dışında attığın indexi site kaldırmayıp çöküyordur o da olabilir.
index degistrirken galiba kod flan silmsdn ondandirindex yerindeki kodları kendi indeximle değiştiriyorum sayfayı yeniliyorum site çöküyor
Evet index boyutu büyüktür belki ama en büyük ihtimal kodları silmesi,index degistrirken galiba kod flan silmsdn ondandir
shell ile bastığını varsayarak söylüyorum belirli dosyaları istemeden sildiysen böyle bir durumla karşılaşmış olabilirsin ama shell ile erisim sağladığımız sitelerin çoğü önemli dosyaların silinmesini engelliyor ancak bazı siteler var ki bu güvenliği sağlamıyorarkadaşlar bi site hack liyorum indexi bastıktan sonra site çökyor sebebi ne olabilir?