Index Hazırlama Programı

mortimit

Üye
26 Eki 2008
177
0
Ankara
İndex hazırlayıcı, yapılan hackler için index hazırlamaya yarayan, kullanımı son derece kolay olan küçük ve ücretsiz bir programdır.
Kullanım: Hazır kodlar butonuna tıkladığınızda, sağ tarafta bir pencere açılacak. Burada istediğiniz sayfa tipini tasarlayabilirsiniz. Tıkladığınız butonlar, Html kodlarının yazılacağı sayfa bölümünde kod olarak görünecek. Sayfaya yazdığımız kodların önizlemesini, önizleme butonuna tıklayarak görebilirsiniz.
Kullanımı hakkında her şeyi butonlarda görebilirsiniz.
Tasarladığınız index, "C" sürücüsüne kaydoluyor. C:/index.html dizinine.




wol_error.gif
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 943x673 ve 78KB ) Buraya Tıklayın
adszyyyyyyyzt6.jpg

Program: İndex Hazırlayıcı
Sürüm: v1.1
Boyut: 600 kb
Download: http://rapidshare.com/files/23787807..._v1.1.exe.html
Alternatif: http://uploaded.to/file/9oc5w0

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.