Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim hepsini inceleyeceğimMerhabalar, bu kategoride sabitteki çoğu konu güncelliğini korumakta ve soruna yanıt olacak cümleler içermektedir. Esenlikler.
Web & Server Güvenliği ve Zafiyetler
Doğru web ve veritabanı sunucusu güvenliği sağlanmadan, bilgisayar korsanları hassas verilerinize erişebilir. Web, Sunucu ve veritabanı güvenliğini defansif ve ofansif yönleri ile bu bölümdeki konularla öğrenebilirsiniz.www.turkhackteam.org
Merhabalar, şimdi bir siteye İndex basmanın tek bir yolu yoktur, bir çok yolu vardır. Hedef sitede güvenlik açığı bulman ve o siteye sızman gerekir SQL açığı açığı bu konuda size baya yardımcı olur SQL açığıni nedir öğrenerek sitelere İndex basabilirsiniz.sa arkadaşlar araştırdım biraz fakat herhangi bir sonuca varamadım var olan konular ise 2018 ve öncesi yılında açılmış konular varsa yeni açılan konular paylaşırsanız sevinirim.
anladım peki birşey sormak istiyorum dün bir index basma konusu gördüm tarayıcıya admin panel girişi dedim arkadaş bir sürü şifre vermişti ve birtanesi ile girdim admin paneline sonra birşey yapamayacağımı anladım ve 1 2 birşey sildim vpn vds tarzı birşey açık değildi sıkıntı çıkarmı acabaMerhabalar, şimdi bir siteye İndex basmanın tek bir yolu yoktur, bir çok yolu vardır. Hedef sitede güvenlik açığı bulman ve o siteye sızman gerekir SQL açığı açığı bu konuda size baya yardımcı olur SQL açığıni nedir öğrenerek sitelere İndex basabilirsiniz.
Web & Server Güvenliği ve Zafiyetler
Doğru web ve veritabanı sunucusu güvenliği sağlanmadan, bilgisayar korsanları hassas verilerinize erişebilir. Web, Sunucu ve veritabanı güvenliğini defansif ve ofansif yönleri ile bu bölümdeki konularla öğrenebilirsiniz.www.turkhackteam.org
Bu bölümden de istediğiniz İndex basma ve web hacking ile ilgili tüm konulara ulaşabilirsiniz
Hayır çıkmaz. Bakacaklarınıda sanmıyorum. Gönlünüz rahat olsun.anladım peki birşey sormak istiyorum dün bir index basma konusu gördüm tarayıcıya admin panel girişi dedim arkadaş bir sürü şifre vermişti ve birtanesi ile girdim admin paneline sonra birşey yapamayacağımı anladım ve 1 2 birşey sildim vpn vds tarzı birşey açık değildi sıkıntı çıkarmı acaba
Tr değilse site çıkacağını düşünmem bende bişi açmadan yapıyorum çoğunluklaanladım peki birşey sormak istiyorum dün bir index basma konusu gördüm tarayıcıya admin panel girişi dedim arkadaş bir sürü şifre vermişti ve birtanesi ile girdim admin paneline sonra birşey yapamayacağımı anladım ve 1 2 birşey sildim vpn vds tarzı birşey açık değildi sıkıntı çıkarmı acaba
evet yabancı bir siteydiTr değilse site çıkacağını düşünmem bende bişi açmadan yapıyorum çoğunlukla