İndexi BENİM İÇİN DÜZENLEYECEK

MrOzan

Uzman üye
26 Nis 2016
1,556
0
Arkadaşlar HER ŞEYİ YAPTIM İNDEXİ HACKED BY MrOzan yaptım hepsini adamın adı hala yazıyor benim için düzenleyecek varmı
KUSURA BAKMAYIN KONU AÇIYORUM BUNLARLA İLGİLİ
BİLMEMEK AYIP DEĞİL
ÖĞRENMEMEK AYIPTIR
 

closx

Katılımcı Üye
19 Eyl 2015
413
9
ctrl+f komutu ile adamın adını tek tek aratıp bulabilirsin. eğer adı resim formatında görünüyorsa zaten sağ tıklayıp resmin URL'sini kopyala seçeneği ile url'sini kopyalayıp sonra index dosyası içinde aratabilirsin.
 

LAZUT

Yeni üye
25 Mar 2007
49
0
İbnu Zeyd (radiyallahu anh) anlatıyor: "Resulullah (aleyhissalatu vesselam)'i dinledim şöyle buyurdular: "Kim malını müdafaa sırasında öldürülürse şehiddir. Kim kanını müdafaa sırasında öldürülürse şehiddir. Kim dinini müdafaa sırasında öldürülürse şehiddir. Kim ailesini müdafaa sırasında öldürülürse o da şehiddir."

Tirmizi, Diyat 22, (1418,1421); Ebu Davud, Sunnet 32, (4772); Nesai, Tahrim 22, (7,115,116); İbnu Mace, Hudud 21, (2580).
 

LAZUT

Yeni üye
25 Mar 2007
49
0
Abbas (radıyallahu anhüma), "Şairlere gelince, onlara da sapıklar uyar" (Şuara 224) mealindeki ayet hakkında şunları söyledi: "Cenab-ı Hakk, (kendilerine sapıklar uyar diye zemmettiği) şairlerden, "İman edip de iyi amel (ve hareket)de bulunanlar, Allah'ı çok zikredenler ve zulme uğratıldıklarından sonra öclerini alanlar..." (Şu'ara 227) istisna edildiler."

Ebu Davud, Edeb 95, (5016).
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.