Real name:Hasan
Nickname:Lancex
********:Turkey
When did you join FTA for the first time?:2011
Why do you want to be a Moderator?: Oyunculara Yardım Edebileceğimi DÜşünüyorum
Which language section will you support as a Moderator?: İngilizcem Fazla İyi Değildir Ama karşıdakini anlıyabilirim. Türk'üm
Other languages you speak except for english and the language section you mentioned before: No
What makes you think you're suitable enough as a Moderator?: Eskiden Adminlik yapmıştım Serverim Vardı.
Whom have you met from the staff team?:Nyx,Nissan,Ventux,İta,Adolfram,Galton
Do you have any experiences such as scripting, mapping and programming? (HTML, Lua etc..):HTML den biraz anlarım.
Tell us something about yourself: Yardım Etmeyi Severim Çok Sıkıldıgım İçin Kendime Sürekli Yapabileceğim Bir İş arıyorum Oyunculara Yardım Edebileceğimi Düşünüyorum.
Arkadaşlar Şu TÜrkçe Kısımları İngilizceye Çevirirmisiniz.
Nickname:Lancex
********:Turkey
When did you join FTA for the first time?:2011
Why do you want to be a Moderator?: Oyunculara Yardım Edebileceğimi DÜşünüyorum
Which language section will you support as a Moderator?: İngilizcem Fazla İyi Değildir Ama karşıdakini anlıyabilirim. Türk'üm
Other languages you speak except for english and the language section you mentioned before: No
What makes you think you're suitable enough as a Moderator?: Eskiden Adminlik yapmıştım Serverim Vardı.
Whom have you met from the staff team?:Nyx,Nissan,Ventux,İta,Adolfram,Galton
Do you have any experiences such as scripting, mapping and programming? (HTML, Lua etc..):HTML den biraz anlarım.
Tell us something about yourself: Yardım Etmeyi Severim Çok Sıkıldıgım İçin Kendime Sürekli Yapabileceğim Bir İş arıyorum Oyunculara Yardım Edebileceğimi Düşünüyorum.
Arkadaşlar Şu TÜrkçe Kısımları İngilizceye Çevirirmisiniz.
Son düzenleme: