İngilteredeki Cafede Beliren Hayalet !

1 Ağu 2011
230
0
ColorCİTY
İngilizler bu hayaleti konuşuyor


İngiltere'nin kuzeybatısındaki Cumbria bölgesinin Penrith kasabasında bulunan Wolfe adlı bir cafenin güvenlik kamerası kayıtlarına saatler gece yarısı 00.18'i gösterirken ilginç bir görüntü yansıdı.

Kapalı olan cafenin salonunda beliren ve hayalet olduğu iddia edilen bir görüntü, orta yerde sürekli şekil değiştiriyor.

Yaklaşık 31 dakika boyunca kameranın görüş alanı içinde olan görüntü, bu sırada cafe sahibinin köpeğinin havlamasıyla birlikte hızla pencereye doğru süzülüp kayboluyor.

Batemen, benzer görüntünün cafenin yanındaki Thomas Cook adlı seyahat acentasının güvenlik kameralarınada daha önce takıldığını ve acenta çalışanlarının günlerce uykusuz kaldıklarını kaydetti.


Video acılmıyorsa : Gerçek Hayalet Görüntüsü İngiltere - YouTube
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ByGokay

Katılımcı Üye
19 Tem 2009
296
0
Look Back
Vay Anasını Ya Hakkaten Hayaleeet :D Neyse Kardeş farklı Bi durum tabi Allah korusun...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Keylargo`

Kıdemli Üye
12 Tem 2008
4,460
3
None
Gerçek değil bunları geçtim

Peri,Hayalet vs. gibi Şeyler yoktur

mod98'e katılıyorum elinde kamera tek bir yere odaklanmış geleceğini biliyormuş gibi
 

BANDUF

Yeni üye
16 Ocak 2009
19
0
hep ingiltere

abi ben bildim bileli bu hayalet olayları hep ingiltereden çıkar ,sahtekar herifler sırf turist çekmek için gallerde bile 2 çocuk hayaletin olduğu köye bi ton reklam yaptılar gelen turistler parayı bırakıp gitmişlerdi.sırf para için anasını babasını bile öcü yapar bu kokuşuklar.:woott
 

MaSKBoY

Katılımcı Üye
11 Ağu 2011
904
0
Perigiller ve cinlerin olduğunu biliyorum ama hayalet ve hayalet çağırma gibi olaylar yok. Hayalet çağırdığın zaman da başka şeyler geliyor ve musallat oluyor.Bu dediklerim gerçek ...
 

mod98

Uzman üye
10 Eki 2009
1,110
0
nereye
Sen Hiç Çağırmayı Denedinmide Başka Bişiilerin Geldiğini Anladın ve Nasıl Çağırdın "Kanka Bize Gelsene Kafa Dağıtırız" Mı Dedin :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.