H Hackerth Üye Katılım 9 Ara 2017 Mesajlar 69 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 May 2018 #1 Bankan tarafından tek kullanımlık şifre desteklemediğinden kartın eklenememiştir hatası alıyorum çozumu varmı acil lazım çok acil Moderatör tarafında düzenlendi: 15 May 2018
Bankan tarafından tek kullanımlık şifre desteklemediğinden kartın eklenememiştir hatası alıyorum çozumu varmı acil lazım çok acil
Corle0ne Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 25 Haz 2016 Mesajlar 9,590 Tepkime puanı 502 Konum StPetersburg Kredi 0 15 May 2018 #2 bir tane çözüme ait yazı buldum o yazı; "Alta İnip Sözleşmeyi Okudum Kabul ediyorum" ne lanet bir olaysa başka cevap yazmamışlar Oyla 0 Downvote
bir tane çözüme ait yazı buldum o yazı; "Alta İnip Sözleşmeyi Okudum Kabul ediyorum" ne lanet bir olaysa başka cevap yazmamışlar
R RedWaltz Kıdemli Üye Katılım 14 Mar 2017 Mesajlar 2,181 Tepkime puanı 2 Konum Berlin Kredi 0 15 May 2018 #3 İninal kartınız yeni mi? Eğer ininal kartı almanın üzerinden 48 saat geçmezse telefonla onaylasanız bile hata verecektir. Oyla 0 Downvote
İninal kartınız yeni mi? Eğer ininal kartı almanın üzerinden 48 saat geçmezse telefonla onaylasanız bile hata verecektir.