İnsanı Delirten Yer

autlow

Katılımcı Üye
10 Mar 2008
429
6
Ankara
1.jpg
Burada 270 kişiyi göz göre göre delirtiyorlar. Her gün 22 saat kutulara koyup akıl sağlıklarıyla oynuyorlar.Her şey hesaplı. İşin içinde sağlık görevlileri de var. Yöntemler çeşitli ve etkili. Burası GUANTANAMO!
2.jpg
Uluslararası İnsan Hakları Örgütü, hazırladığı son raporunda Guantanomo'daki mahpusların durumuna dikkat çekiyor.
3.jpg
ABD'nin Küba'daki "ultra-güvenlikli" dedikleri Guantanamo Üssü'nde tutulan 270 kişinin akıl hastalıklarına yakalanma riskinin çok yüksek olduğunu belirtiyor.
4.jpg
ABD'nin "terör zanlısı" olarak buruda tuttuğu bu insanların, yıllardır hukuki hakları çiğnendiği gibi, insan hakları da sıfır.
5.jpg
Sorgular, işkence kapsamındaki yöntemlerle yapılıyor.
6.jpg
Bu yetmiyormuş gibi 185 mahkum, tek kişilik, kutu misali hücrelerde tutuluyor.
7.jpg
Günde 22 saat, gün ışığı görmeden, kimseyle temas etmeden, temiz hava solumadan, bu kutu-hüçrelerde tutulan Guantanamo tutsaklarının göz göre göre akıl hastalıklarına yakalandıkları belirtiliyor.
8.jpg
Zaman zaman bu kişiler, uzun sürelerle duyularından yoksun bırakılıyor. Gözleri bağlanıyor, kulaklıklar takılıyor, ağız ve burunları maskelerle kapatılıyor, ellerine eldiven geçiriliyor.
9.jpg
Görme, duyma, işitme, dokunma duyularından yoksun, rahat nefes alamadan saatlerce tutulan hiç kimsenin akıl sağlığını tam anlamıyla korumasının mümkün olmadığı belirtiliyor.
10.jpg
Uluslararası İnsan Hakları Örgütü 54 sayfalık raporunu, Guantanamo'da görev yapan bazı yetkililer, avukatlar ve 6 yıl boyunca Guantanamo'da tutulduktan sonra masum oldukları anlaşılıp serbest bırakılan 12 eski mahkumla yapılan görüşmeler sonucunda oluşturdu.
11.jpg



13.jpg




14.jpg
 

eSLeMSeRRaNuR

Yeni üye
20 Haz 2008
5
0
Bu Resimleride görmesek aklımıza gelmeyecek kardeşlerimiz... Müslüman böyle olmamalıydı. paylaşım için sağooll.
 

atlas_tr

Kıdemli Üye
8 Ocak 2008
2,380
14
NErDe OLsam BEğeNİRsin
saol kardeş bide buraya böle ağır suçlar işleyen kişileri koysalar neyse dersin ama ırak gibi yerlede tuttuklarını buraya atıyolar ve bundan sonrada buranın olmadığını iddaa ediyolar
 

hack.tr

Katılımcı Üye
20 Eyl 2007
450
1
hey amerıca hey hanı ınsan hakları avrupa ınsan hakları nerde muslumanları terorrıst dıe kapatıolar bıde organlarını calıolar ama kotu olanda kımse karsı cıkamıyor
 

ercan28

Yeni üye
25 Haz 2007
28
1
yaw bu işkenceleri yapanlar insanız diye nasıl geziyorlar acaba...Bunlar insansa ben hayvanım
 

BrUTaL

Üye
18 Eyl 2008
86
0
kufur etsen nolur kı adamlar yaptıklarına hala devam edıyo butun dunyanın hberı oldugu halde
 

CyberStreak

Uzman üye
22 Tem 2008
1,131
4
Forumda küfür yaszak olmasa varya o amirakalıların ta anasından girer ebesinden töbe töbeee...Allah belalarını versin onların..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.