İnsanlaarla nasıl konuşulur formülü asosyaller buraya bakın

seref5200

Katılımcı Üye
14 Mar 2017
446
0
:RpS_smile:
Öncellikle iki kişilik sohbet olmaz 3 kişilik sohbet edin 2 kişilik olurda yürüzmez öyle 2-3 saat 3 kişilik bir sohbete dalınki sohbet uzasın
bu 1.kuraldı
diğer kural ise konu aççcağınız kişier siizn gibi olmalı mesala oyundan sohb et açtım belgesele kadar gitti bunun gibi:RpS_blushing:
kızlarla nasıl sohbet edilir derseniz bunu bende bilmiyorm öğrenirsem yazarım
 

Gbmdpof

Kıdemli Üye
23 Eyl 2016
2,001
11
Saçma, asıl konuşmak için özel bir çaba gösterirseniz insanlar sıkılırlar. Ayrıca, kızlarla sohbet etmek için özel bir şey yapmanıza gerek yok, onlarla da normal erkeklere konuştuğunuz gibi konuşabilirsiniz. Onlar da erkekler gibi birer insan.
 

Atomax

Yeni üye
20 Ağu 2017
46
0
Beyler Yapmamız gereken 2 3 tane kız bulmak gerisi direk gelir :) ama kim kız bulmuşta biz bulalım dimi :)
 

'Teorina

Kadim Üye
13 Tem 2015
5,086
92
22
Çok açıklayıcı ve geniş anlatım olmuş. Oku oku gözlerim agrıdı :trl
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.