Mustafa72 Yeni üye Katılım 12 Mar 2016 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 Konum Batman Kredi 0 15 Haz 2016 #1 Sa bugun instabayima giris yapamiyorum sitede bazi seyler cikiyor kapandi mi acaba haberi olan
e.gtr Katılımcı Üye Katılım 20 Tem 2015 Mesajlar 469 Tepkime puanı 0 Kredi 0 16 Haz 2016 #2 Tıkla Büyük ihtimalle kapandimi sorusu icin de gecerlidir. Oyla 0 Downvote
Hacker Tepeli Uzman üye Katılım 2 Nis 2016 Mesajlar 1,071 Tepkime puanı 0 Konum Geliyon Kredi 0 16 Haz 2016 #3 hguter' Alıntı: Tıkla Büyük ihtimalle kapandimi sorusu icin de gecerlidir. Genişletmek için tıkla ... Aslında doğru ama yardım için kilitlik veya banblık bir konu değil yardım isitemiş Kardeşim yaşın küçükse Instagram bunu anlarsa hesabı kapatır kardeşime de olmuştu aynı olay. Büyük ihtimalle askıya alınmıştır mail hesabını falan kontrol et Oyla 0 Downvote
hguter' Alıntı: Tıkla Büyük ihtimalle kapandimi sorusu icin de gecerlidir. Genişletmek için tıkla ... Aslında doğru ama yardım için kilitlik veya banblık bir konu değil yardım isitemiş Kardeşim yaşın küçükse Instagram bunu anlarsa hesabı kapatır kardeşime de olmuştu aynı olay. Büyük ihtimalle askıya alınmıştır mail hesabını falan kontrol et
SPECTATORR Üye Katılım 11 Mar 2016 Mesajlar 244 Tepkime puanı 0 Konum Geldin Kredi 0 16 Haz 2016 #4 Hayır aktif Oyla 0 Downvote