Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sağlıklı yol instagram desteği ile iletişime geçmek olacaktır.Selam Aleykum Arkadaşlar. İnstagram hesabıma erişimimi kaybettim . eski şifremle girdim selfie videosu için. Ama 2 faktorluye takıldım giriş yapamıyorum hesaptadki fotoraflar bana ait . eski şifresini biliyorum. Yardım ede bilen varmı?
GeçemiyorumEn sağlıklı yol instagram desteği ile iletişime geçmek olacaktır.
Selfie yolladıysan kabul edilirrse resmi instagram destek mailinden sana yedek kod yollarlar ve o yedek kodu iki faktör isterken altta yedek kod kullan bölümüne tıklayıp açılan ekranda girmen gerek. Daha sonrada yeni şifre oluşturacaksın. Hesaba girince de iki faktör uygulamasını devre dışı bırakıp diğer cihazların tamamından çıkış yap.Selam Aleykum Arkadaşlar. İnstagram hesabıma erişimimi kaybettim . eski şifremle girdim selfie videosu için. Ama 2 faktorluye takıldım giriş yapamıyorum hesaptadki fotoraflar bana ait . eski şifresini biliyorum. Yardım ede bilen varmı?
Selfie videosunu açmıyor . zaten selfie videosuna basıyorum yardım merkezine gönderiyorSelfie yolladıysan kabul edilirrse resmi instagram destek mailinden sana yedek kod yollarlar ve o yedek kodu iki faktör isterken altta yedek kod kullan bölümüne tıklayıp açılan ekranda girmen gerek. Daha sonrada yeni şifre oluşturacaksın. Hesaba girince de iki faktör uygulamasını devre dışı bırakıp diğer cihazların tamamından çıkış yap.