Instagram 2020 Scripti! Kendi Scriptinizi Kendiniz Oluşturun! RESİMLİ [BOMBA]

lnstagrarn

Yeni üye
17 Kas 2019
24
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bomba bir scripti paylaşacagım.

Bu script sayesinde kodlarla uğraşmadan dilediğiniz scripti yapabileceksiniz! Yanlış duymadınız dilediğiniz scripti yapabileceksiniz!

Scripti İndirdikten Sonra config.php dosyasını açın ve kendinize göre düzenleyin ve kaydedin, txt'nizi script içindeki resimleri, metinleri hepsini değiştire bilirsiniz!

R3gzOU.png


config.php ' bu şekilde isdediğiniz şekilde editleyin. Kod karmasından uzak hızlı bir script

Scriptden Görsel
R3gUvI.png


CONFİG.php den tüm herşeyi değiştirebilirsiniz, ve bozulmayan bir script.

2020 yılında sizlere güzel güzel günler diliyorum iyi günler <3



İNDİRME LİNK :

2020_scripti_tht_ozel

https://www.virustotal.com/gui/url/...3b655be2d4004de3cace17054fd42f49cfd/detection
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.