Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde wifi kullanıyorum evde Pc'den giriyorum onu kapattım mobil veriye geçtim yine aynı biraz beğeniyorum sonra geri çekiliyor kendiliğindenŞifreyi ve ağ bağlantınızı değiştirmeniz işe yarayabilir. Tarayıcı üzerinden giriş yapıp şifre değiştirince cihazınızdaki kısıtlanmış oturum -varsa eğer - zorla kapatılır ve sorununuz çözülür. Bazen de ağ üzerinde sorun olabiliyor. Wifi den hücresel veriye geçmek ya da başka bir wifi'a bağlanmak sorunu çözebilir.
Çok teşekkür ederim ama ben telefondan girmiyorum wifi bilgisayardan giriyorum yıllardırMerhaba,
Ban yemişsin büyük ihtimalle. Wi-Fi'daysan Mobil Veriye geç veya tam tersi. Telefonu uçak moduna alıp çıkararak IP adresini yenile. Uygulamada askıda kalan oturum yetkisini zorla sıfırlamak için şifreni değiştir ve uygulamadan yeni şifrenle giriş yap. Giriş yaptıktan sonra spama düşmemek için tam 24 saat boyunca hiçbir gönderiyi beğenme. Deneyip mesajımı alıntıla olmazsa baika çözüm arayalım.
İyi Forumlar.