İnstagram Bruteforce Tool'ları Çalışır Mı, Ne Önerirsiniz?

OnTrigger

Üye
21 Eyl 2022
222
72
brute force çalışmaz instagram'da şifreyi almak için başka yöntemler var işte site açıp dolandırmak yada sosyal mühendislik gibi bunlarında konusu dolu forumda.
 

mtzx

Üye
26 Mar 2023
143
86
Anka Alevlenecek!
Kaba kuvvet saldırısı bir çok denemeyle başarılı sonuçlar elde ettirir, fakat ne yazık ki instagram bizlere binlerce, milyonlarca giriş hakkı tanımıyor.

Bunun için çok sağlam önlemler almış durumda instagram.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.