Instagram Butik Sayfaları

TrollxCry

Yeni üye
15 Eyl 2018
5
0
Bursa-Aydın
Merhaba iyi forumlar.Instagramda günden güne artan butik sayfaları ve reklamlarını görmeden geçen günümüz kalmadı.Merak ettiğim şey şudur;
Elimde 42.500TL para var bankada vadeli hesapta parayı işletiyorum.Bu parayı artık bir iş yaparak değerlendirmek istiyorum.Giyim üzerine internet üzerinden satış yapmak istiyorum.Özellikle instagram'dan satış yapmak istiyorum.Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?(Malzeme temin edilmesi,depo,vergi,kargo,sayfa doğrulama .vb)
 
Son düzenleme:

Helin447

Üye
8 Eyl 2016
81
2
Samsun
İlk önce ticari bir marka yapman lazım instagram da hesabını ürün/marka yapıcaksın instagram olası bir belge istediğinde göstermen lazım.

Ve bir dükkan/depo olması lazım malum malzemeler orda duracak.

Butiklik istediğin markadan kendin alıp satmandır bakkal gibi yani suyu 0,30 krş a alıp 1 tl ye satmak gibi. Outlet den alabilirsin. Yada defolu ürünler.

Vergi işleri falan dükkana yansır ürünlerde diyorsan zaten belge alırken hepsini derler.
 

THT JPEG

Üye
11 Ağu 2018
174
0
Zambiya
Merter'den başka yerde alma derim bizim buraya yakın tekstil cenneti gerçekten.

Toplu ürün alıyorsun gayette ucuza geliyor.
Vergi falan bilmiyorum ama dükkan yerine evinde bile bir köşeye koysan gelen siparişleri hazırlaya bilirsin.
İşlerini büyüttükten sonra dükkan açabilirsin bu zaman da dükkan açmak zor gerçekten.


Yurt dışından dolar yükseldiği için ürün getirme şansın azalıyor.İstanbul/Merter'e bak derim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.