Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telefonla pc arasında fark oluyor mu ?Pc'de vpn kurup denemeye çalış
reis elinde script varmıMerhaba ben 3 4 tane Instagram yabancı sayfalar patlattım ama vpn ile girmeme rağmen giriş kısmında sürekli doğrulamays giriyor bunu nasıl düzeltebilirim
kullandıgın vpn e bağlı oluyorMerhaba ben 3 4 tane Instagram yabancı sayfalar patlattım ama vpn ile girmeme rağmen giriş kısmında sürekli doğrulamays giriyor bunu nasıl düzeltebilirim
Elbette ki bir çok farklılıklar mevcut. Ayrıca eğer Instagram'ın eski sürümlerine dönebiliyorsan bu da işine yarayacaktır. Çok zor ama etkili bir yöntemdir. (VPN de işinizi görür tabii.)Telefonla pc arasında fark oluyor mu ?
Reis ben instagramin eski sürümünü buldum ama değişen birşey olmadı yine doğrulama koduna düşüyorElbette ki bir çok farklılıklar mevcut. Ayrıca eğer Instagram'ın eski sürümlerine dönebiliyorsan bu da işine yarayacaktır. Çok zor ama etkili bir yöntemdir. (VPN de işinizi görür tabii.)
Phishing termux ile yapıyorum yani elimde script yok ama internetden biraz araştırmalar ile çok kolay bir şekilde bulursunreis elinde script varmı
Önerdiğiniz bir vpn varmıkullandıgın vpn e bağlı oluyor
Yabancılarla nasıl iletişim kuruyorsunuz reisPhishing termux ile yapıyorum yani elimde script yok ama internetden biraz araştırmalar ile çok kolay bir şekilde bulursun
Gidebileceğiniz çok farklı yollar var şu mantıkla yapıyorum ben ki çoğu insan öyle yapıyor birşey vaat ediyorsun ama o vaatin sonunda Instagram hesabıni bağlaması lazım örneğin bir site kurdum bu sitede sizinde çalışmanızı isterim ayda x-x arası kazanicaksiniz gibi şeylerYabancılarla nasıl iletişim kuruyorsunuz reis
Bende fazla bilmiyorum bilmişlik de taslamak istememYabancılarla nasıl iletişim kuruyorsunuz reis
Estağfurullah teşekkür ederimBende fazla bilmiyorum bilmişlik de taslamak istemem![]()
Rica ederimEstağfurullah teşekkür ederim![]()
Instagram varmı reis iPhishing termux ile yapıyorum yani elimde script yok ama internetden biraz araştırmalar ile çok kolay bir şekilde bulursun
Reis biraz yardımına ihtiyacım var Instagram Zanamediaonline yazabilirmisnRica ederim
hmaÖnerdiğiniz bir vpn varmı