İnstagram Dogrulama Sorunu Hk.

Rockyy

Üye
20 Ağu 2017
90
0
/root
Selamun aleyküm. Baylar benim acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olana karşılığını veririm. Beyler sorun şu ben dün 102k hesap vurdum yabancı hesap mailini değişip 2 saat dondurdum. 2 saat sonra geri açtım bu sefer doğrulamaya düştü benim değiştiğim maile kod istedi kodu girdim ondan sonra eski mail ve eski telefon çıktı onlar bende değil ama şuanki instagram hesabının maili benim değiştirdiğim mail ve o eski maille alakası kalmadı ama eski mailden yada telefondan kod istiyor bi yardımcı olun lütfen. Eski sürüm, vpn denendi form atamam hesap çalıntı bir çaresi yok mu?

pnqgNm.jpg

ND6q25.jpg
 

Rootcourage

Uzman üye
14 Mar 2017
1,712
1
Bazı kişiler doğrulamayı buga sokarak geçiriyor forumda bilen var mı bilmiyorum ama varsa konu altına yazarsa sevinirim yazacağını sanmıyorum kimsenin ama bakalım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.