İnstagram Eski Bir Hesabımı Kapatmak İstiyorum

nexusking

Yeni üye
20 Eki 2019
7
0
2015 Te Kurduğum Hesabımın Üstüne Hiç Bir Şey Kayıtlı Değil Nasıl Kapatabilirim Yardım/termux spam botları işe yarar mı ?/+ Fotoğrafta 15 Yaşından Küçüğüm
 
28 Mar 2020
130
14
Hesap 13 yaşından küçük gözüküyorsa 13 yaş formu atarak kapatmayı deneyebilirsiniz.

Hocamın dediğine hak veriyorum yalnız yarı sıra da şikayet etme hakkında instagramın bazı kendi forumları var oradan hesabını bazı seçeneklerden şikayet edebilirsin eğer hesabın gizli değilse istersen kendi fotoğrafını bazı seçenekler üzerinden şikayet edebilirsin pek tesiri olurmu bilmiyorum ama deneyebilirsiniz :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.