İnstagram - Face - Twitter HacK

RD2TTurk

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
335
0
evden
merhaba

soyle bir oneride buluna bilirim

globfone sitesinde mesaji hazirladigimizda ogrnek olarak soyle yolayacaz

ogrnek facebook oncelikle linki kisaltalim sonra mesaj olarak

Sayin facebook kulancimiz cok sayida sikayet alma nedeninde dolayi hesabiniz askiya alinicaktir lutfen burdan guvene aliniz ( LINK ) yoliyoruz
 
8 Ocak 2017
156
0
MERHABA ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE İYİ GUNLER İNSTAGRAM FACE TWİTTER ÇALMA HAKKINDA BİR SÜRÜ KONU VAR ÇOĞUSOSYAL MÜHENDİSLİK ANCAK BANA PEK İNANDIRICI GELMİYOR BUGUN SOSYAL MUHENDISLIĞI BIRAZ DAHA GELISTIRMEK ISTIYORUM ÖRNEK OLARAK KARŞILIKLI İKİ KİŞİNİN SOHBETİ OLARAK DEĞİL DE BİR İNSTAGRAM YÖNETİCİSİ AĞZINDAN KURBANI ELE GEÇİRMEK.

PEKİ BUNU NASIL YAPACAĞIZ TABİKİDE KESİN SONUÇ ALABİLİRİZ DİYEMEM AMA SELAM TAKİPÇİ KASMAK İSTERMİSİN YÖNTEMİNDEN DAHA ÇOK İŞE YARADIĞINA EMİNİM

ÖNCELİKLE BEDAVA SMS GÖNDEREBİLECEĞİMİZ BİR SİTE BULALIM
Kod:
http://afreesms.com/intl/turkey
BEN BUNU KULLANIYORUM


DAHA SONRA KURBANA YOLLAYACAĞIMIZ SMS ŞU ŞEKİLDE OLABİLİR
Kod:
Instagram hesabinizi onaylamak icin birazdan gonderilecek linkten giris yapmaniz gerekmektedir aksi takdirde uyeliginiz iptal edilecektir.   


-Instagram Ekibi

ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE ŞÜPHELENMEYECEKTİR VEGELECEK LİNKİ BEKLEYECEKTİR LİNK İÇİN İSE İNSTAGRAM SCRİPT KULLANICAZ ONU DA
Kod:
http://z-shadow.co/
BURADAN ALABİLİRSİNİZ


ARDINDAN SİTEDEN ALDIĞINIZ SCRİPT LİNKİNİ SMS SİTESİNDEN YENİDEN KURBANA YOLLAYIN GİRECEKTİR EN SON OLARAK KARŞI TARAF ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRMEDEN ÖNCE EL HIZLILIĞI İLE HESAPTAKİ TELEFON NUMARASI - E-POSTA - VE ŞİFREYİ DEĞİŞTİRMENİZ GEREKİR.

SONUÇ HESAP ELİNİZDE :)

NpQ3Xa.png


BUDA BENİM DENEMEM HERKESE İYİ GÜNLER .

Oncelikle eline saglik z shadow linkinde instagrami nasil ekleyebilirim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.