İnstagram Faktör-Doğrulama geçme //MBeyTHT

MBeyTHT

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
3,257
7
Öncelikle merhaba dostlar "Bu Hesabın Sahibi Olduğunu Doğrulamamıza Yardımcı Ol" & "#### Numarasına Gelen Kodu Giriniz." gibi doğrulamaları geçmeyi anlatıcağım;

Bir gün girdiniz ve karşınıza bilmediğiniz bir numarayı doğrulamanızı istedi ( daha çok hesap çalan kişilerin başına gelmektedir.)

a1Z645.png



PEKİ BİZ BUNU NASIL ÇÖZERİZ ?

AŞAMA 1 : Hesaba daha önce girdiğimiz için log kayıtı olduğu için bizi hesap formuna sokacaktır ilerliyoruz resimlerdeki gibi. "Giriş yapmak için yardım al" butonuna basıyoruz.


UsxeRN.png



AŞAMA 2 : Kullanıcı Adı veya E-Postamızı aratıyoruz.


1TGA41.png



AŞAMA 3 : Kullanıcı Adı & E Postayı aratıyoruz ve ilerliyoruz.


HYEFJP.png



AŞAMA 4 : Kırmızı ile işaretlediğim "Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?" buton una tıklayıp ilerliyoruz.


psS7g3.png



AŞAMA 5 : Log'umuz kayıtlı olduğu için bu form çıkacak karşımıza Resimde ki gibi doldurup gönderiyoruz.


OvYu8x.png



SON AŞAMA : "2Factor" Tarafından bir mail ile bilgilendirileceksiniz,bu mail de ki kodu bir A4 veya Herhangi defter den kopardığınız kağıda büyük ve kalın bir şekilde;


3Japvz.png



"* GELEN KOD EN ÜST KISIMDA OLACAK
* HEMEN KODUN ALTINA DA @kullaniciadiniz OLACAK ŞEKİLDE YAZI YAZILACAK

VE JPG OLARAK MAİL YANITLANACAK"


24 & 48 Saat içersinde geri dönüş yapılacaktır.Yapılan geri dönüş te fotoğraf düzgün çekilmemiş olursa farklı bir yöntem soracaktır kayıt olduğunuz telefon Android mi Vesaire veya Kimliğinizi onayladığınız için teşekkür ederiz gibisinden bir mail gelecektir ve o doğrulama kalkmış şekilde olacaktır.

GELEN SORULARDAN BİR KAÇI ?

+ Peki herşey tamam hoş da hesapta fotoğraf yok o ne olacak ?
Yanıt: Sıkıntı yok fotoğrafı düzgün bir şekilde çekmiş iseniz zaten fotoğraf olmasa da onaylanacaktır.

+ Hesapta ki e posta bana ait değil o ne olacak.
Yanıt: Bu aşamada da sıkıntı yok "Kayıt E-postası ile Aynı" Seçeneğini kaldırıp yeni bir e posta adresi yazınız.

Saygılarımla //SOSYAL MEDYA ASİSTANINIZ


 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.