İnstagram Hack (Brute-Force)Termux/Proxy Listesi Gerektirmez ”YamanEfkar

YamanEfkar

Üye
20 May 2018
174
29
Tartarus
Öncelikle Selamun Aleyküm
Bu günkü dersimde sizlere Termux da Brute-Force Atağı ile İnstagram Hacklemeyi göstericeğim.Bu Tool Proxy Listesi gerektirmez.Hiç uzatmadan Derse geçelim.

Not:Termux da gelmesini istediğiniz ders veya başka içerikler varsa yazabilirsiniz.

İndirme Komutu: git clone https://github.com/Pure-L0G1C/Instagram
●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬●
Ders Videosu
[ame="https://www.youtube.com/watch?v=9h86HZAB1Jw"]https://www.youtube.com/watch?v=9h86HZAB1Jw[/ame]
 

YamanEfkar

Üye
20 May 2018
174
29
Tartarus
Ufak bir Not: Eğerki bir modul hatası alırsanız, pip install -r requirments.txt komutunu toolun içinde kullanarak.Termux'unuz için gerekli tüm dökümanları kurar.
 
Son düzenleme:

Rootcourage

Uzman üye
14 Mar 2017
1,712
1
Dostum terminalde mv komutu ile dosyanı taşıyabilirsin veya kopyalayarak yine taşıyabilirsin
 

Mocuze

Yeni üye
16 Ocak 2021
1
0
Birisi su kodladi duzgun yaza bilirmi ya arkadasm git.hub zaten hata uzerne hata verecek linkler brakdi silindimi ne bilmiyorum atack yapmaya calsiyorm basi siteler calsmiyo nasl bi is ya doru durs calisan vi proqram soyleyin ve ya link yapalm bizde lutfen biridi duzgun 404 found vermeyen link ata bilirmi bana
:kızgın
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.