Arkadaşlar tanımadığınız birinin instagram adresine nasıl erişebiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya uğraşma böyle şeylerle ama, RAT yedirmen gerek, ha ayrıca saldırdığın kişi şikayet ederse ceza alırsın.Arkadaşlar tanımadığınız birinin instagram adresine nasıl erişebiliriz
O kadar zor değil reis yarım saatlik bir iş çok ta riski yok eğer hesap fazla takipçili değilse halledebiliriz yaniArkadaşlar tanımadığınız birinin instagram adresine nasıl erişebiliriz
Ya ne sallıyorsun yarım saat diyor, anlat nasıl yarım saat. Herkesin çevresinde instagramda 0day arayan biri mi var. Takipçi fazla olunca Instagram firewall riskini mi azaltıyor.O kadar zor değil reis yarım saatlik bir iş çok ta riski yok eğer hesap fazla takipçili değilse halledebiliriz yani
Bkz:’Allahım’ dedi, 2.5 trilyon dolandırdıYa ne sallıyorsun yarım saat diyor, anlat nasıl yarım saat. Herkesin çevresinde instagramda 0day arayan biri mi var. Takipçi fazla olunca Instagram firewall riskini mi azaltıyor.
Wut du hel?!
Bi kere, adam instagramını nasıl çalarız sormamış anladığım kadarıyla. İnstagram adresine nasıl ulaşırız sormuş. Nasıl yarım saat anlat demişsin. İnstagram çalma anladın sanırım.Wut du hel?!
Adam başlıkta ne demiş bakalım.Bi kere, adam instagramını nasıl çalarız sormamış anladığım kadarıyla. İnstagram adresine nasıl ulaşırız sormuş. Nasıl yarım saat anlat demişsin. İnstagram çalma anladın sanırım.
Mesela birisi seni thtde bile rahatlıkla arkadaş şeklinde yaklaşıp, attığı linklere güvenecek tıklayacak güven seviyesine gelip bi cookie stealer vb atar. Tabi hedef haline gelmişsen. Forumda falan güvendiğin kimse yok mu? Neden güveniyorsun. "Yok be o benim kaç yıllık tanıdığım" bu mu sanıyorsun gerçekten hagdhhahahahha. Birisi kafaya taktıysa her türlü herşeyi yapar.
O attığım linkte haberdeki dolandırılan adamı dolandırmak için kendini Allah diye tanıtmak yeterli olmuş, senin için de senin inanma seviyene göre inandırıcı bir phishing yeterli olacaktır. Mesela attığım linke tıkladın mı? Tıkladıysan neden güvendin? Veya forumda sana birinin attığı bir linke dahi tıkladın mı?
İnsta hesap çalma için 0click veya 1click attack falan hiç gerek yok. Herkes hemen herşeye inanıyor güveniyor zaten, herkes dikkatsiz. "Ya ben o yolları geçeli yıllar oldu, daha dolandırılmam o bi kere olur oldu ve bitti ilk ve sondu" vırt zırt. Bunu diyen kaç kişi tekrar dolandırıldı acaba shajjdjdhhsjakfdjsj. Gelelim konudaki soruya. Tanımadığınız birinin insta adresine nasıl erişirsin. Tek kelime yeter, osint.
"Ya insanlar psikopat mı da uğraşsınlar bu kadar" birisinin kafasında hedef haline ve takıntı haline gelmen yeterli olacaktır.
Sorulan soruyu dikkatsizlikle anlamamışım evet. Ama sen de yanlış bilgi vermişsin o konuda haklıyım. Ki ben iki soruya da cevap vermişim. Biraz da alaycı aşağılayıcı yaklaşmışım sürekli bu konulara gelen "polis her türlü bulur"cu tayfadan bezdiğim için. Atar yapmakta haklısın çünkü bi an dayanamayıp alay etmişim.Adam başlıkta ne demiş bakalım.
İnstagram Hacking için destek istiyorum.
Adam instagram hesap çalma demiş ve sen yanlış anlayıp bomboş bir destan yazmışsın. Ve cogu insan hesap degil adres der bu konularda. Gereksiz laf kalabalığı, random atarak sahte sırıtma falan filan, böyle saçma bir mesaja gerek yoktu. Böyle bkz li esprilerle saçma sapan mesajlar atıp durmak istiyorsan burada kalma başka bir foruma git.
Tamamdır, ben arkadaşın sorduğu soruyu direkt instagram üzerinde bir çalma olarak düşündüm yani sosyal mühendislik phishing vs. aklıma gelmedi.Sorulan soruyu dikkatsizlikle anlamamışım evet. Ama sen de yanlış bilgi vermişsin o konuda haklıyım. Ki ben iki soruya da cevap vermişim. Biraz da alaycı aşağılayıcı yaklaşmışım sürekli bu konulara gelen "polis her türlü bulur"cu tayfadan bezdiğim için. Atar yapmakta haklısın çünkü bi an dayanamayıp alay etmişim.
Yarım saatte insta çalma için 0day vuln gerekmiyor. Dolandırarak çalarsın en basit tabiriyle. Bomboş saçma yazmadım, sadece soruyu dikkatli okumamışım. Bkz de espiri değil, sürekli insta çalma konularına cevap olarak atılan phishingin realden bir örneğini verdim ve gereksiz destan dediğin mesajda da açıkladım. İki nokta üst üste koyup O koyunca emoji gitmiş. Ayrıca, takipçi az olunca da polis ne kadar ilgileniyor o var.