Zaten mümkün dostum sadece 2fa koyarsa biraz daha güvenli olduğunu söyledim 2fa geçmek imkansız demedim2FA nı da kırmak mümkün diye yazılar da vardı burda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten mümkün dostum sadece 2fa koyarsa biraz daha güvenli olduğunu söyledim 2fa geçmek imkansız demedim2FA nı da kırmak mümkün diye yazılar da vardı burda
Yani kısaca up uzun 25-30 haneli şifre de koysak çalınmaması mümkün değilNasıl çalınıyordu kısmı
' 2020 de alınan güvenlik hiç birşeydi neredeyse ve insanlar unutmama amaçlı basit şifreler kullanıyordu örneğin şifreAd-doğum tarihi-veya rastgele sayı)
Bunun gibi çok fazlaydı ek olarak 2fa nadiren aktif edilirdi o zamanlar normal sıradan birine sosyal mühendislik ile phising yedirebilirdin veya zorla saldırı yani brute deneyebilirdin evet hesap tamamen elimize geçmiş oluyordu ki hesaba sızmak isteyen biri iyi niyetli olmayacağı için tüm mesajlarına bakıp ne için girdiyse istediğini alıp kenara atıyor giriş yeri konusu sanal adresini gizlemek için çok fazla yol var .
Yani kısa ve net olarak hesaba çalan kişinin tüm sosyal medyasındaki bilgileri çalan kişiye geçmiş oluyor.
Hayır silinen mesajları geri getirmek mümkün değil 25 30 haneli bir şifre ve 2fa lı bir hesabı öyle kolayca önüne gelen biri kıramaz deneyimi uzun yıllar olan biri gereklidir bunun haricinde tıkladığınız linklere dikkat edersiniz hesabınız en olası şekilde korunur.Yani kısaca up uzun 25-30 haneli şifre de koysak çalınmaması mümkün değil
2 FA bile korumuyor. Sadece bir şey-çalınmış olsa da silinen mesajları geri getirmek mümkün değil değil mi?
Linklerin sahte virus olup olmadığını nasıl anlarım? İnstagramın kopyasını yapa biliyorlarmışHayır silinen mesajları geri getirmek mümkün değil 25 30 haneli bir şifre ve 2fa lı bir hesabı öyle kolayca önüne gelen biri kıramaz deneyimi uzun yıllar olan biri gereklidir bunun haricinde tıkladığınız linklere dikkat edersiniz hesabınız en olası şekilde korunur.
Bir sorum da-gmail parolası yazılmış virus linklere. Gmail veb etkinlik youtube geçmişi duraklatılmış halde ama brovser history ondan ayrı değil mi? Onu duraklatmak olmuyor. O halde gmail parolasını çalanlar cihazın brovserine de mi erişmiş oluyor?Hayır silinen mesajları geri getirmek mümkün değil 25 30 haneli bir şifre ve 2fa lı bir hesabı öyle kolayca önüne gelen biri kıramaz deneyimi uzun yıllar olan biri gereklidir bunun haricinde tıkladığınız linklere dikkat edersiniz hesabınız en olası şekilde korunur.