Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E-posta Ve Şifre Değiştirilmeli.
Bağlantılı olan Hesaplar kaldırılmalı (Facebook-İnstagram-Twitter)
Hesap 3 Gün boyunca dondurulmalıdır.
Bu sayede mail pasife düşer...
Hocam kendim hesap açtım maili değiştirip dondurdum sonra gelen mailden hesabı geri alabildim yani dondurmak işe yaramıyor
Hocam eskisi gibi değil, bundan dolaylı çalacağınız hesapların e-postalarına saldırmak daha mantıklı olabilir.
E-posta Ve Şifre Değiştirilmeli.
Bağlantılı olan Hesaplar kaldırılmalı (Facebook-İnstagram-Twitter)
Hesap 3 Gün boyunca dondurulmalıdır.
Bu sayede mail pasife düşer...
Artık donukken geri alınıyor Reverti kırman lazım adam erişemesin
Reverti biraz daha AÇA bilirmisin
Araştır kimse sana method öğretmez![]()
Şöyle de bir ekleme yapmak isterim ; Eğer çalmak istediğiniz hesabın şifresini biliyorsanız e-postasında da aynı şifreyi deneyebilirsiniz. Olur da fake scriptinize düşerler, epostasında deneyerek başarılı sonuç alabilirsiniz
Kardeşim reverti pasifleştirme olayı yok bunu unut hergun 7-8 hesap hacklıyorum en az 15-20k takipcili hesaolar
Dostum eski sistem yok artık ne yaparsan yap geri alıyor adam
Sana taktigi söyleyeyim kimseye gebe kalma
Adamın mail ve sifresini de al fake scripte girdiginde sonra mailine gir hesaba gir hemen herseyı degıstır adamın mailine gelen instagram maillerini kalıcı olarak sil sonra instagram.com ve mail.instagra.com uzantılı mailleri engelle ustune 25-30 mail daha engel koyki instagram mailleri gozukmesın sonra maıle bomber yap 1k maıl at sonra hesabın gönderilerini temizle tum bılgılerı 1 kez daha değiş cift faktor aç
sonra en son adım olarak instagram uygulamasında giriş kısmını aç şifremi unuttum de Daha fazla yardıma ihtiyacın varmıya bas bılgılerı gir yolla bunu 4-5 kere yap mail ile geri alma bug'a giriyor :.
Hesabı ebedi şekilde almış oluyorsun
Bu bilgileride kralı anlatmaz ama bilgi paylaştıkça değerlenir
Eğer ekibime gelmek istersen pm atarsın