Instagram hesabı nasıl ele geçirilir?

Stades

Yeni üye
15 Şub 2021
1
0
Merhaba,

instagram hesabını çalmanın en iyi yöntemi phising vs değil direk kullanıcı adını yazıcam brute force gibi şifre denemeyle giriceğim öyle bir program arıyorum.

Eğer varsa atarmısınız
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

badrespect

Yeni üye
21 Haz 2021
5
0
Bruteforce için bir Python kütüphanesi olan İnstaBot'u kullanabilirsin. Ama elinde wordlist varsa daha kısa sûrer (hedefe özel oluşturulmuş bir wordlist daha da iyi)
 

ѕeleɴια

Kıdemli Üye
18 May 2018
2,619
905
ZYZZ
Brute force eskidi işe yaramıyor. Sosyal medyalar bu tarz programlara karşı gerekli önlemleri zaten aldı. Zaten brute force araçlarının hepsinin mantığı aynı. Bu önlemler sayesinde kaba kuvvet saldırısı aracını çalıştırsanız bile, şifre deniyor görünse bile işe yaramıyor. Brute force için çoğu kaynak Brupesploit aracını öneriyor. Çoğu kaynak farklı farklı araçları gösteriyor Google'a Brute Force 2021 github şeklinde arama yapın çıkan araçları indirin bir test hesabı açın içinde şifresinin bulunduğu wordlist ile deneyin çalışırsa kullanabilirsiniz.
Oltalamak daha iyidir 2FA zaten her şeyi bozuyor brute force içinde bozar oltalama içinde işi zorlaştırır yani her türlü sosyal mühendisliğe başvurmak gerekiyor.
İnstagram açığı bulan biride zaten açığı hesap çalmak için kullanmak yerine raporlar.
 

EX

Moderatör
29 Mar 2020
1,856
1,219
Sosyal Mühendisliği benimsemeliyiz. Bu bir program değil, insanın kendinde var olan bir sanat benim gözümde.

Her ne kadar program arıyor olsanız bile ilerleyen süreçte en fazla 5 bilemedin 10 hesap. Bunların önemi de neye kime göre değişir?

Tavsiyem Sosyal Mühendislik kavramı, tekniği üzerine yoğunlaşmanız olacaktır. Bu tür konularda videolar için TurkHackTeam Resmi YouTube kanalını inceleyebilirsiniz.
 

Niko7THT

Üye
20 Nis 2020
132
20
Merhaba değerli üye:
Uygulamalar brute force gibi işlemlerin karşısını alıyor.Güvenlik artılıyor.Bu tür işlemleri sosyal mühendislikle yapabilirsiniz.Sosyal medya hesabını elegeçirmeniz için en iyi yöntemler Role playing(rol yaparak) diğeri ise trojan horse(Truva atı)
Role playing
Sosyal mühendisler için en önemli saldırı tekniklerinden biridir. Bu yöntem ile yapılan saldırılar genellikle telefon üzerinden gerçekleşir.Adından gözüktüğü gibi rol yaparak karşı tarafta ki şahsa kendinizi güvenilir biri olarak tanıtıyorsunuz.Biraz iletişimde oluyorsunuz.Kullandığı sosyal medya hesaplarını , mail adresi ve s gibi bilgileri belli etmeden öğreniyorsunuz.Öğrendikten sonra trojan(zararlı yazılım veya virüs) oluşturarak karşı tarafa gönderebilir(dosyanın içinde veya link olarak) böylece tıklarsa veya dosyayı açarsa yöntem başarılıdır.Zararlı yazılım(trojan virüs).Trojan nedir derseniz
Trojan meşru yazılım görünümde olan bir kötü amaçlı yazılımdır..Trojan kullanıcıların sistemlerine erişmek için kullanılıyor.Sosyal mühendislik yoluyla insanları kandırarak trojanları sisteme yükler ve çalıştırırlar.Trojan etkinleştirildikten sonra sizin hassas verileriniz , bilgileriniz çalınabilir , sisteminize erişim sağlar.Bu işlemler:
Veri silme veri kurtarma engelleme kopyalama ve s buna dahildir.
 

Nonantiy

Moderasyon Ekibi Lider Yardımcısı
28 Haz 2020
1,982
1,078
Kayseri
Merhabalar, artik bruteforce ile bir hesap calmanin mümkünatı bulunmamaktadır. Phising suanda kullanabileceğin en iyi yöntem. Veya instagramın buglarını kullanarakta bu işlemi gerçekleştirebillirsin.
 

'Aspect

Özel Üye
29 Şub 2020
1,424
1,581
Instagram

İstediğiniz program bu. Fakat bu ve bu tip programlarla başarı sağlama oranınız çok düşüktür.

Bu yüzden sosyal mühendislik öneriyorum. Ayrıca trojen de atabilirsiniz. Ama burada en önemli kısım sizin karşıyla olan bağınız, iletişiminiz. Artık sistemlerde hata bulmak zor. İnsanlarda hata bulmaya çalışmalısınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.