Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
verdiği mail adresi yanlışonu için güzel bi içerik var CALINAN HESABINIZ 10 15 DAKIKA İÇİNDE KURTARMA 2021 – GÖKHAN YAKUT burda bakabılırsınız
Merhaba değerli üye:İyi günler instagram hesabım ve mailim çalındı nasıl geri alabilirim
evet mail gönderdim bugün 4 gibi ama yanıt gelmedi onu bekliyorum instagramın sitesinden ise çalıntı formunu bulamadım sanırım fix yemişMerhaba değerli üye:
İnstagramın mail hesabına e posta göndererek sorunun çözülmesi için talepte buluna bilirsin yada instagramın web site adresinden sorun çözülmesi için talepte buluna bilirsiniz.
Umarım yardımcı olmuşumdur iyi forumlar
merhaba değerli üye:evet mail gönderdim bugün 4 gibi ama yanıt gelmedi onu bekliyorum instagramın sitesinden ise çalıntı formunu bulamadım sanırım fix yem
beklemekten başka çarem yok geç olsun güç olmasın bu arada burdaki herkese teşekkür ederim <3merhaba değerli üye:
cevap gelmesi biraz geç olabilir sabırlı olmanı tavsiye ederim
Aleyküm selam hocam, İnstagram mail atabilirsin yada instagram support vardı bildiğim kadarıyla oraya yaz aynı zamanda daha hızlı olur senin olduğunu kanıtlamak için sorular soracaklar, eğer o soruların hepsini eksiksiz ve yanlış yani yanlıştan kastım kelime yanlışlarına dikkat edersen kısaca diksiyona özen gösterip resmi bi şekilde durumu izah edersen geri alabilirsin. Ve bunuda söyliyim sana eğer olurda hesabını geri alırsan şifreni değiş, ama eski şifrenden farklı şeyler yaz çünkü saldırgan tekrar o kombinasyonları deniyebilir, sen tedbiri elden bırakma derimİyi günler instagram hesabım ve mailim çalındı nasıl geri alabilirim
İnstagrama ulaş ama kanlıt lazım kanıtın varsa ala bilirsin geriİyi günler instagram hesabım ve mailim çalındı nasıl geri alabilirim
evet çalan kişi mailimide çalmıştı geri aldım ve baktığımda giriş yaptığı il ve yer gözüküyordu kurucu mail bende fakat şifre değişikliği gibi bir bildirim gelmedikurucu maili gittiyse mümkün değil, çalan kişi türkiyede yaşıyorsa savcılığa gidin, avukat bulundurun.