merhabalar öncelikle İnstagram hesabım çalındı ve mail var fakat 1 sene önceye kadar olan şifrelerden herhangi birini girince hata veriyor çalan kişinin mail bende ama hesaba ve maile yazınca cevap vermiyor lütfen yardım edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır güncel mail değil kurucu da ama ilk numara ve e posta benim üzerime kurulurkenki numara ve e postaÇalınan hesabın kurucu ve güncel maili var mı doğru mu anladım?
Kurucu mail sende iste revert geçmeden instagram support 'a bir açıklama maili gönder detaylara forumdan ulaşabilirsin.hayır güncel mail değil kurucu da ama ilk numara ve e posta benim üzerime kurulurkenki numara ve e posta
dostum yazdım birkaç defa fakat umursamadılar bileinstagram yardım merkezi üzerinden daha verimli daha garantili çözüm bulabilirsiniz derdinizi iyice yazın oraya ;
Help Center
help.instagram.com
tamamdır çok sağolun hocamKurucu mail sende ise instagram ile iletişime geçmeniz ve durumu anlatmanız gerekiyor
merhabalar öncelikle İnstagram hesabım çalındı ve mail var fakat 1 sene önceye kadar olan şifrelerden herhangi birini girince hata veriyor çalan kişinin mail bende ama hesaba ve maile yazınca cevap vermiyor lütfen yardım edin
www.instagram.com
eyvallah hocam iyi forumlar sizedeDenemeni öneririm, iyi forumlar.Instagram hesabım başkasının eline geçti | Instagram Destek
Başkasının eline geçmiş veya kapatılmış hesaplar, giriş yapma sorunları ve kimlik taklidi dahil olmak üzere hesaba erişim sorunları için Instagram desteği al.www.instagram.com