Instagram Hesabım Hacklendi

Uqur41

Üye
6 Mar 2016
217
1
1
Merhaba.
Instagram hesabıma 3 gündür giriş yapamıyorum. Aynı zamanda Google ve kullanmadığım facebok hesaplarıma da saldırı düzenlendi.
Google hesaplarımı geri alabildim ancak Instagram hesabımı geri alamıyorum bunun sebebi ise saldıran kişi Instagram Topluluk Kuralları ihlali yaptığı için.
Bu hesabımı geri almamın bir yolu var mıdır ?
(Instagram Yardım Merkezi'nden ticket gönderdim ve "...Bu hesap, Instagram Topluluk Kuralları ihlali yaptığı için geri açamıyacağımızı zaten bildirdik..." tarzında bir dönüş aldım)
Lütfen yardımcı olun.
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,384
118
2,577
Merhaba Değerli Üyemiz, eğer İnstagram tarafından topluluk kuralı ihlali nedeniyle kapandı ise o hesaba tekrardan erişim sağlamanız imkansız. Çünkü, o hesap kural ihlalinden ötürü hesap kalıcı olarak kapandı. Hesap ya kapalı kalacak ya da silinecektir. Bu yüzden yeni bir hesap açmanız gerekecek açtığınız zaman çift faktörlü doğrulamayı aktif etmeyi unutmayın.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.