Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
235k lık hesabım 726k lık hesabım ve son olarak 133k lık hesabım kapandı 1 hafta oluyor bende ne denediysem açılmadı ihlaleden kapanan hesap açılmaz.
gelen mail :
Hesabınız Instagram Topluluk Kuralları'na uymadığınız için kapatılmış olup hesabınızı yeniden etkinleştirmemiz mümkün değildir.
İnsanların Instagram'da nelerin paylaşılmasının uygun olduğu konusunda farklı fikirleri olduğunun farkındayız, ancak Instagram'ın güvenli bir yer olarak kalması için herkesin Topluluk Kuralları'na uyması gerekmektedir. Topluluk Standartları hakkında daha fazla bilgi alın:
Dostum herşeyin bir çözümü vardır elbet. Bunun çözümünün ise fake tc kimlik atıp açabilirsin diye düşünüyorum yada pm atabilirsin. Yada gmail hesabına gelen mesajdan yetkililer ile konuşup açtırma şansın var diye düşünüyorum. Fakat hesabını açamazsan kapanan hesabına benzemeyen bir hesap açmayı denemelisin. İyi Forumlar, Kolay Gelsin!