İnstagram Hesabıma erişemiyorum

XaeroTR

Yeni üye
10 Kas 2019
20
0
Tekirdağ
Herkese Merhaba, Bugün gün içinde instagram hesabım tarafından bir şekilde başkası tarafından ele geçirildi. Email ve Telefon Numaram ve bana mail çok geç geldi. Çalan arkadaş + olarak 2FA aktifleştirmiş bir yolu varmıdır?
 
Son düzenleme:

Taha'

Moderatör
30 Kas 2018
630
690
Merhaba

İnstagram hesabınız ile ilgili olan bu sorunu size verecegim konu ile inceleyebilirsiniz. Eger 2F çalan kişi tarafından aktif edildiyse geri almak zor.

 

Loux

Uzman üye
16 Ocak 2019
1,753
1,086
BL4CKGORE
Eğer instagram hesabınızda kimliğiniz ile uygun ad soyad , doğum tarihi vs varsa instagrama form atabilirsiniz. Büyük ihtimalle kimliğiniz ile özçekim isterler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.