Instagram hesabının sahibinin konumu tespit edilir mi

erengunes

Yeni üye
30 Haz 2019
4
0
Merhaba THT ailesi

Kısa ve öz sorum olacak. Fotoğrafsız, gizli, e-posta hesabı üzerine açılan bir Instagram hesabının giriş yapıldığı konum bilgilerine ulaşılabilir mi? Gerek kişisel becerilerle yada emniyet yoluyla bu mümkün müdür?

ELDE SADECE SS VAR

Savcılık kararıyla ulaşılır mı?

- Hesap silinmiş
-SQL kaydı ile bulunması söz konusu mu?
-Hesap silinse bile Instagram ile iletişime geçilip o saatte giriş yapılan hesaplardan bulunabilir mi?r
 
Son düzenleme:

ENİGMA1

Uzman üye
31 Ocak 2016
1,961
39
Kişisel beceriler kişiden kişiye değişmektedir adam hacking işlerinden anlamıyorsa sana ulaşması zor. Fakat emniyet sana istediği zaman ulaşabilir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.