Yopmail üzerinden E-Posta ile instagram hesabı açmak istedim, Fakat "Hesabınızdan Şüphelendik" Diyip Hesabı açmama izin vermiyor instagram.
Bilen biri varsa yazması rica olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anonim olmaktan kasıt tam nedir anlayamadım ama tek kullanımlık bazı mail adresleri mevcuttur. İsim vermek gerekirse; Guerrilla Mail, Anonymousemail gibi ücretsiz hizmetleri bulunuyor. Eğer bunun yerine mevcut hesapla uğraşmak değilde e-postanı güvenli bir şekilde şifreleyen uzun süreli bir çözüm istiyorsan ProtonMail bunun için idealdir.Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, Fakat nasıl Anonim olarak instagram hesabı oluşturabiliriz ?
kişisel gmail/hotmail Pek güvenli değil maalesef...
Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, Fakat nasıl Anonim olarak instagram hesabı oluşturabiliriz ?Yopmail, kullanılan kullanıcılar tarafından herhangi bir yopmail.com uzantılı e-posta adresinin gelen kutusuna ulaşabilir oluyorlar. Haliyle bu durum kullanışlı olduğu kadar yanında güvenlik ve tehditkar sorunlarını da getirebildiği için belki instagram bu nedenle şüpheli görmüş olabilir.
İyi forumlar..
Anonim olmaktan kasıt tam nedir anlayamadım ama tek kullanımlık bazı mail adresleri mevcuttur. İsim vermek gerekirse; Guerrilla Mail, Anonymousemail gibi ücretsiz hizmetleri bulunuyor. Eğer bunun yerine mevcut hesapla uğraşmak değilde e-postanı güvenli bir şekilde şifreleyen uzun süreli bir çözüm istiyorsan ProtonMail bunun için idealdir.Merhaba, öncelikle cevabınız için teşekkür ederim, Fakat nasıl Anonim olarak instagram hesabı oluşturabiliriz ?
kişisel gmail/hotmail Pek güvenli değil maalesef...
Teşekkürler BakacağımAnonim olmaktan kasıt tam nedir anlayamadım ama tek kullanımlık bazı mail adresleri mevcuttur. İsim vermek gerekirse; Guerrilla Mail, Anonymousemail gibi ücretsiz hizmetleri bulunuyor. Eğer bunun yerine mevcut hesapla uğraşmak değilde e-postanı güvenli bir şekilde şifreleyen uzun süreli bir çözüm istiyorsan ProtonMail bunun için idealdir.
İyi forumlar