instagram hesap açma

kuskaya008

Yeni üye
17 May 2018
31
0
merhaba arkadaşlar instgram hesabım mavi tikten taklit yedi ve instagrama mail attığım halde geri dönüş sağlanmadı hesabımı nasıl açabilirim yardım
 

'Execution

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,227
29
Kardeşim kelimesinde ne gördünki bu cümleyi kurdun?
Mesajla kastığın rütbe , neyin egosu bu?

Egoyla alakalı bir şey değil bu. Rütbe ile alakalı bir şey de değil ancak insan nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyor. Normal üyelerde rütbe hiçbir şeydir.

ben burada bana komutanım diye seslenmesini istemedim ya da bana ağabey , abla vs. diyerek seslensin de demedim. Benim belirtmek istediğim hitap şeklidir. Ancak dediğim gibi ne anlamak istiyorsanız onu anlarsınız. Burada birilerine yardım etmeye çalışırken gördüğümüz tepkiye bak üzücü....Resmen tartışma yaratmak için yer arıyorsunuz...Bu arada siz de benimle olan samimiyetinize dikkat edin lütfen!
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.