Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesap dondurulmuş o zaman ama şifremi unuttumdan baktığımda bilgiler değiştirilmiş buna nasıl bi form göndereyim nasıl alırımHesap karantina gibi bir yere alınmış birnevi dondurulma olmuş. Eğer numara + mail bilgileri size ait değilse büyük ihtimalle birileri çalmaya çalışmış sonrasında şüpheli hareketlerden dolayı instagramın radarına yakalanmış olabilir. İnstagram bilgileri değiştirmez ek olarak.
hesabi alabildiniz mi? Benim de hesabim bu gun hem uygulama icinden nhem emaile mail gelmiş kullanici sartlarina uymuyormusum guya. 25takipcili sade mesajlastigim video post like ettigim hesabimdi. Sizce o mail ve uygulamadan gelen bildirim orijinal instagramdan mi yoksa sahte dolandiricilardan mi gelmiş? Nasil anlarim instagram mailin orijinal oldugunu?Hesap dondurulmuş o zaman ama şifremi unuttumdan baktığımda bilgiler değiştirilmiş buna nasıl bi form göndereyim nasıl alırım
Hayır hesabım açılmadı hayla, itiraz vs hakkıda tanımıyorhesabi alabildiniz mi? Benim de hesabim bu gun hem uygulama icinden nhem emaile mail gelmiş kullanici sartlarina uymuyormusum guya. 25takipcili sade mesajlastigim video post like ettigim hesabimdi. Sizce o mail ve uygulamadan gelen bildirim orijinal instagramdan mi yoksa sahte dolandiricilardan mi gelmiş? Nasil anlarim instagram mailin orijinal oldugunu?
instagramın destek maillerine konuyla ilgili anlaşılır bir dilde mail atman sorunun çözümüne olanak sağlarResim instagram hesabım durduk yere ünlü birini taklitten kaptıkdı takipçisi yuksek olan hesabım . Şifremi unuttumdan kontrol ettiğimde numaralar ve e posta farklı çalındımı? İnstagram ekibi dondurduğu hesabın bilgisinimi değiştirdi?
Ne kadar mail atsam çözüm yok cevap yok boşa mail atıyor gibiyim günler geçtiinstagramın destek maillerine konuyla ilgili anlaşılır bir dilde mail atman sorunun çözümüne olanak sağlar
[email protected]
[email protected]
bu ikisini bulabildim.
farkındayım bunlar zaten resmi değil sanırım çünkü instagramdan almadım bunları gerçekten çok saçma bir platform olmaya başladı instagramNe kadar mail atsam çözüm yok cevap yok boşa mail atıyor gibiyim günler geçti