İnstagram Hesap Kapatma

TheSerlone

Yeni üye
20 Şub 2021
25
0
Arkadaşlar dolandırıcı bir sayfanın hesabını kapatmak istiyorum, fakat kapatamıyorum bir çok hesaptan spam attım şikayet ettim olmuyor.. takipçisi de bot ayrıca.

hangi methodu kullanmam lazım? Teşekkürler.
 

Niko7THT

Üye
20 Nis 2020
132
20
Merhaba değerli üye
Sosyal mühendislikle yapabilirsiniz.Bunun için farklı yöntemler mevcut.Bu yöntemlerle hesabı elegeçirerek kapatabilirsiniz.İşte sosyal mühendislikle yapılan saldırılar
1.Trojan horse
Truva ati zararsız gibi görünüb zararlı olan yazılımlardır. Internetten ağlardan indirilen dosyalarda güvensiz kaynaklardan gönderilen veya yüklenen yazılımlarla kullanıcının bilgilerine sitemine erişmek mümkündür.
2.Role playing
Sosyal mühendisler için en önemli saldırı tekniklerinden biridir.Bu saldırılar genellikle telefon üzerinden gerçekleşen bir yöntemdir. Bu yöntemle karşıdaki şahsın bilgilerini ele geçirmek mümkündür. Adından gözüktüğü gibi rol yaparak karşı tarafta ki şahsın bilgelerini alabilirsiniz. Yapılması gereken şeyler
Kimlik bilgileri istenmeli doğrulama için geri aramalar yapılmalı ve s
3.Phising
Bu saldırı yöntemi eposta üzerinden gerçekleşir. Saldırı toplu halde yapılabilir. Bu sebebden phising yöntemi en sık kullanılanlar arasındadır. Saldırgan kurbana kendini güvenilir biri olarak göstermelidir Mesaj atarak başka sayfaya yönlendirebilir böylece bilgileri elegeçirmek mümkündür. Virüslü yazılımlarda sahte siteler açmak da buna dahildir.
 

Loux

Uzman üye
16 Ocak 2019
1,753
1,085
BL4CKGORE
Arkadaşlar cevap olarak kapatma değil.Çalmayı anlatmış.

Dolandırılmasını kanıtlayabilecek bir fotoğraf vs. varsa form atabilirsiniz.

Hesap biografisine yazı yazdırabilecek kadar sosyal mühendisliğiniz varsa konularımdan instagram kapatmaya bakabilirsiniz.
 

Narisca

Katılımcı Üye
11 Mar 2021
421
198
Londra
Selamlar, iyi günler.

İnstagram hesabını instagrama destek talebi açarak iletin dolandırıcı olduğunun kanıtını vs. eklerle iletin, kısa süre içerisinde dönüş yaparak hesabı kapatırlar.

Başka bir yöntemle ise çok eskiden açılmış bir hesap ve takipçisi fazla bir hesapla şikayet etmeyi deneyin, örneğin şikayet ettiğiniz hesap 2019'da açılmış 600 takipçisi varsa en az 2018'de açılmış 1k hesapla şikayet edin, kesin sonuç alamayabilirsiniz fakat denenilebilir işe yaradığını biliyorum. Ama herşeyden önce İnstagram Destek Ekibi'nden yardım ekibine başvurun. İnstagram bazen geç dönüş yapabiliyor fakat sonunda dönüş yapıyorlar. Biraz beklemek gerekiyor her iki adımdada. Şimdiden başarılar dilerim.
 

'The Wolf

Kıdemli Üye
22 Nis 2021
4,043
2,565
Tanrı dağı
banada lazım ya method
merhaba @asdzekee devremin konusuna bakabilirsin gayet güzel bir yöntem azcık sosyal mühendislik kullanırsan anında hesabı kapatırsın bir arkadaşımın 20k takipçili hesabını kapatmıştım :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: al sana bir yol hatta
Karşı tarafı inandırdıktan sonra 2-3 tane takipçi gönderme sitesi bul onlar hazırda beklesin adam biyografisine o methodu kattı anda sen adama o bot takipçi paneline girip adamın hesabına bot yollla adam haliyle lan n oluyo lan harbiden oldu valla diyecek sende o anda takipçiler gelirken devremin konusunundakileri sırasıyla yap bak hesap nasıl kapanıyor :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

asdzekee

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.