Instagram Hesap Nasıl Çalabilirim?

Vavay148

Üye
9 Ara 2017
119
0
İstanbul
Selam THT Ailesi,

Arkadaşlar Lise 2 Ye Gitmekteyim Okuldan Bir Kız Fake Açmış Ve Bizim Arkadaş Grubumuza Küfürler Yardırıyor Hesapı Okul Yönetimine Bildirdik Amma Ve Lakin Kaale Almadılar.

Bizden Hesapı Bulmak İçin Yola Koyulduk Ama Fake Hesap Olduğu İçin Hiç Bir Bilgi Yok.

Şaka Olsa Bir Yere Kadar Olurdu Ama Bu Kişi Fakeden Durmadan Küfürler Yardırıyor Ve Elimizden De Bişey Gelmiyor O Yüzden Sizden Yardım İstemekdeyim BTK Hiç Yapmıyor Ve Şikayet Etmek E Devlet Ve 18 Yaşın Üzerinde Olmak Gerekiyor Ben İkisinide Karşılamıyorum.

O Yüzden Bu Konuda Bilgisi Olan Bir Arkadaş Yardım Ederse Memnun Olurum.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.