İnstagram Hesap Şifresi Kırma

ayyuce8

Yeni üye
17 Nis 2020
2
0
Öncelikle merhaba 👋
Aranıza yeni katıldım bir hesabın sifresini kirmam lazım ama yapamıyorum form okudum bı kac tane ama kelımeler çok yabancı yardım edebilecek var mı?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Chiral Fell

Yeni üye
16 Nis 2020
14
0
Cevap: Yardım edebilecek var mı(instagram)?

Hesap Ele geçirme işlemi Çok zor bir işlemdir asla internette instagram hacktool tarzındaki şeylere itibar etmeyiniz. Sosyal Mühendislik ile bir kaç şey başarabilirsiniz.
 

SinyorProfesorS

Kıdemli Üye
3 Nis 2020
2,265
288
Londra
Cevap: Yardım edebilecek var mı(instagram)?

Selamun Aleyküm İlk Önce Bi Linux Edinmeni öneriririm bu işin kolaylaştırmayı sağlıcaktır

Linux İçin Cupp Kullanabilirsin bir wordlist oluşturursun
Sonrada brute force attack yaparsın En Kolay yolu budur Yada zShadow gibi siteleri kullanıp adamın link tıklayıp şifresini girmesini bekliyceksinki buna artık kimse kanmıyor
 

DreaT

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
345
2
Cevap: Yardım edebilecek var mı(instagram)?

instagram hackelemek için sosyal mühendislik teknikleri ile karşı taraf kanarsa belki şifreye elde edebilirsiniz örnk verirsek sahte mail hazırla bir tane şifrenizi yenilemeniz lazım diye web site hazırlamak kolay iş sonra formun sona bir link ver adamı ağına düşür bununla alakalı çok video var bu biraz sabır işi ve karşı tarafı kandırman lazım bir yöntem de karşı taraf hakkında bilgi edinip wordlist oluşturman bruteforce tekniği milyon şifreyi dener doğru şifreyi bulduğunda gösterir bunun haricinde çok zor yada trojen yedirmen lazım bissürü yöntem var farklı farklı senoryalar ben sana en bilindik senaryoları söyledim bakın hacklemek o kadar kolay bişi değildir karşı taraf hakkında bilgi edinmeden olmuyor bu işler araştır bilgi edin söyleyebileceklerim bunlar kolay gelsin...
 

THROOT

Kıdemli Üye
18 Mar 2018
2,478
31
NEREYE
Merhabalar çok yöntem var bazıları gake scriptler aracılığı ile brute force aracılığı ile birde sosyal mühendislik inandırma yeteneğim yüksek dersen sosyal mühendisliği tavsiye ederim
 

330dmintasfor00

Katılımcı Üye
28 Mar 2020
918
119
Sosyal medya şifre kırma programı henüz yapılmadı 😂 ama sosyal mühendislik ile hesap çalmak mümkün, internete gördüğün sosyal medya hesap çalma programlarına inanma.
 

QeyFrQ

Katılımcı Üye
19 May 2018
634
0
.
Kanka ilk iş bi phising sitesi kuruyorsun domain de inandırıcı olsa güzel olur godaddyden .com alabilirsin suspend yerde iade ederler sonra cloudflare dan ssl halledersin güzel bi taslak bul wp veya mail bas tmam hesap düştü diyelim ip adresini sorgulayacaksın hangi ülke çıkarsa sağlam bir vpn le bağlan o ülkeye hesaba gir yine şüpheli düşerse adamdan kod iste hesaba girdin gerekli kısımları yaptın falan diyelim birkaç saat sonra kurucuya düşer kurucuyu da geçersen tamamdır

anlaman için 2-3 kere okuman gerekebilir:d
 

Eronmay

İhbar Hattı Sorumlusu
18 Tem 2016
4,416
1,196
Türkiye Cumhuriyeti
Merhaba, birden fazla yöntem mevcut. Örnek olarak brute force yöntemi ele alabiliriz; kişiye özel bir wordlist oluşturup program veya script vasıtasıyla bu wordlistdeki şifreleri denemektir. Veya farklı bir örnek isede phishing (balıklama) yöntemi ile bir fake script vasıtasıyla site kurup kurbana bu siteyi sosyal mühendislik yaparak giriş yaptırtmaya zorlamak en iyi yöntemlerdendir.
 

-BRAVE-

Kıdemli Üye
8 Kas 2015
3,731
320
Türkiye
Kapatmak için spam, ele geçirmek için sosyal mühendislik... Başka yol yoktur... Doğrudan ele geçirmek istiyorum derseniz sosyal mühendislik üzerine sıkı bir araştırma yapmanız gerekir... Casus yazılım hazırlamak, ikna edebilmek, hedefi tuzağa çekebilmek, sızmak... Bu aşamaları detaylı bir şekilde öğrenip uygulamaları ile beraber test etmeniz gerekir. Açık konuşmak gerekirse birkaç saatte veya günde yapabileceğiniz şeyler değil. Hukuki bir mevzu yoksa veya kendinizi bu alanda geliştirmeye çalışmıyorsanız pek kafa yormayın derim... :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.