instagram hesap vurdum sorun var.

TRamazan

Katılımcı Üye
19 Eyl 2015
877
0
Merhaba arkadaslar dun bir hesap vurdum 27k hesap 21k hikaye izlenmesi var sahibi Yurt Dışından Finlandiya hesap sahibi fitness antrenör/hoca bayan. Hesabi alırken bir hata yaptim hesap doğrulamaya düştü Oda giremedi bende form gönderip geri aldi bugün. Hikayesinde Polis Bilgisayar korsanı olduğunu bildirdi. Yazmış sorun olurmu? Ona gore hesabi tekrar alacam epostaya erisimim var. Yardımcı olun.
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Bizim kung fucu ustaya danistim (google)
Bir avukat ablamiz yazmis.



Global davalarda ülke hangisi ise o ülkenin konuya uzman avukat bulma hassasiyeti disinda baska sıkıntı yokmuş (yannis ata oynadin sözüne dikkat) birde vekalet gondermen gerekmis.
Zaten uluslar arasi vekalet gönderimi öyle 1 2 gün sürmez emlakciyim bilirim 4 5 günü alir :) tabi bide işin maddi boyutu var
Sen burda ayni davayi 5 bin öderken orda 25.000 olarak ödemen gerek işin bide hukuksal kanun yasa boyutu var bizimkini biliyoz ciddi hassasiyet var ama komsunun yasalari da aynimidir bilmem.
Kisa ve öz

Abi Osmaniye'ye yolum düşecek gibi bir ay içinde, radar merkezi varmış o civarlarda, gelince mutlaka ziyaretine geleceğim. Beraber kung-fu yaparız. byZehirX
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.