Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahu kuveyt Türk banka olayı var diye bu kadar ciddiye sarmayın
hesabı boşaltıp e mail telefon kullanıcı adı değişikliğine gitsen, bağlantılı hesapları kaldırsan üstelik 1 haftalığına hesabı dondursan bir daha bulamaz ama onaylı hesap ise değişim işlemi çok zor
Arkadaşlar yanlınşlıkla kuweyt hesabı çaldım sonradan farkettim kuveyt li olduğunu . Hesabın sahibi polise gittiğini ve avukat tuttuğunu söylüyor sıkıntı olurmu kuweyt ile bir anlaşmamız bulunuyormu bilgisi olan varsa söylesin.
nasil vurdun link atarakmi ?
kuveyitde neresi ?
Arkadaşlar yanlınşlıkla kuweyt hesabı çaldım sonradan farkettim kuveyt li olduğunu . Hesabın sahibi polise gittiğini ve avukat tuttuğunu söylüyor sıkıntı olurmu kuweyt ile bir anlaşmamız bulunuyormu bilgisi olan varsa söylesin.
Dondur Hesabı Herşeyi Değiştir Rahat Et![]()
Şöyle bir ihtimal da var instagramdan arkadaşına attığı mesaj arakadaşının instgramında kayıtlıysa sen ne kadar da kullanıcı adı ve gerekli materyalleri değiştirsen hesabı aktifleştirdiğin an bulunursun. Hacklemiş olfuğunuz hesabı size ait olmayan bir e posta üzerine kayıt edin . İnstaya giriş yapıp çıktıktan sonra ip numaranızı değiştirin...
Saygılarımla...
Merak Etme Hiç Bir Şey Olmaz, Dış Devletlerin Davalarının %99 U Ülkemize Bile Gelmiyor Oda Bir Suç Olsa Altı Üstü İnstagram Hesabı Çalmışsın Hiç Bir Şey Olmaz![]()
kuwait denilen ülke ile bir anlaşmamız bulunmuyor değilmi ? bi haberde okudumda bilişim teknoloji kurumları ile falan anlaşma imzalandı diye