Çözüldü İnstagram hesap

bedoso

Katılımcı Üye
16 Mar 2017
260
1
Detroit
Merhaba arkadaşlar 30k instagram fan sayfası ele geçirdim panel ile hesabı aldım herhangi bir adli işlem yapılabilirmi? Hesap fan sayfası ve hiçbir şekilde mail adresine giril yapmadım sadece kullanıcı adı şifre ile hesaba ait telefon adresi yoktu doğrulama falan acil söyleyebilirmişsiniz?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Dm ile hesabı geri alacağız yakında gerekli yargı sürecini başlatacağız gibi şeyler söylüyorlar

Kişiden kişiye değişir bu. Ben 220k hesabı çalmıştım sürekli tehdit mesajları vs. vs. cevap vermemiştim bir sonuç çıkmadı. Ama bu adamdan adama değişir işte. rahat olda diyemem panik olda diyemem. 30k da yüksek bir rakam değil ama bilemiyorum artık.
 

DangerAmca

Yeni üye
23 May 2016
28
0
hesaba telefon numarası ekleme sakın e posta fake olsun sürekli kullanıcı adını değiştir hesabı kaybedene kadar. telefon numarası eklemişsen geçmiş olsun
 

borakoc

Katılımcı Üye
5 Haz 2015
560
0
hocam hesabı niye geri veriyorsun adamlar hakaret etmiş onlarda suçlu sen de suçlusun sen de deseydin ben de karşılıklı hakaretten, küfürden dava açıcağım deseydin şuan hesabı vermezdin hesap senindi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.